Petra Paroubková: Strašné bolesti! Nemohla jet s manželem do Ruska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petra Paroubková: Strašné bolesti! Nemohla jet s manželem do Ruska!

Petra Paroubková nemohla kvůli zdravotním problémům odjet s manželem do Ruska.
Petra Paroubková nemohla kvůli zdravotním problémům odjet s manželem do Ruska. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Petra Paroubková (34) má zdravotní trable! Kvůli nim nemohla včera odletět na návštěvu Ruska s manželem, šéfem ČSSD Jiřím Paroubkem (55)! Podle informací Aha! má Paroubková problémy se žaludkem a navíc ji trápí výrůstky na chodidlech, kvůli kterým musí podstoupit několik operačních zákroků.

„Nejede do Ruska ze zdravotních důvodů,“ potvrdil Paroubek. Mrzí ho to o to víc, že mu Petra mohla tlumočit z ruštiny. Výhodné by to bylo i pro ČSSD (ta cestu svým stranickým špičkám platí), protože Paroubkovi manželka tlumočí zadarmo.

„Má kostní výrůstky na chodidle, hodně ji to bolí. Byla už kvůli nim na několika operacích. Navíc má velké problémy s žaludkem. Musí teď držet přísnou dietu,“ říká zdroj z okolí Paroubkové. Sama Petra problémy přiznala už před více než měsícem. „Jsem už po druhé kosmetické operaci nohy a nemůžu pořádně chodit. Bohužel mne v příštích dvou měsících čeká ještě několik zákroků,“ napsala na blogu na Aktuálně.cz.

27.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.