Kateřina Průšová: Prsa mě stála 62 000! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Průšová: Prsa mě stála 62 000!

Kateřina Průšová za prsa draze zaplatila.
Kateřina Průšová za prsa draze zaplatila.  (: Jaro management, Dalibor Puchta, Lenka Hatašová)

PRAHA – „Když jsem je poprvé uviděla, tak jsem se strašně vyděsila,“ tak popisuje svůj první dojem z plastiky prsou misska Kateřina Průšová (25). „Ty prsa byly totiž nejen ohromný, ale každé vypadalo úplně jinak,“ dodává Průšová. Jaké jsou zkušenosti s plastikou prsou dalších českých hvězd?

„Je to paradox, ale od té doby, co mám umělá prsa, tak nemám žádného partnera,“ říká modelka Hana Mašlíková. „Ta bolest po té operaci byla opravdu velká, ale stála za to,“ dodává Mašlíková.

„Byla to podobná bolest, jako když si člověk namůže prsní svaly v posilovně. Pan doktor nám ale vysvětlil, že ta bolest přejde a že prsa budou mít ten ideální tvar až za půl roku. Těsně po operaci jsou totiž strašně tvrdá a hlavně ještě nejsou usazená na svém místě,“ vzpomíná Průšová. „Ta operace mě stála 62 tisíc korun a rozhodně toho nelituju. Ale nejdřív jsem všude nosila velké výstřihy, teď už ty prsa mám dva roky, tak to spíš skrývám,“ dodává Průšová.

Dalším, kdo má za sebou plastiku prsou, je i moderátorka Kateřina Hamrová. „Já jsem si ty prsa nechala udělat poté, co jsem odkojila. Po mateřství prostě prsa nevypadala tak, jak jsem chtěla, a tak jsem si na tu operaci sama našetřila a jsem teď za svá prsa ráda,“ směje se Hamrová.

Zajímají vás další informace o umělých prsou českých celebrit? Sledujte dnes ve 21.15 na Primě pořad Top Star!

26.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.