Daniel Landa - Majetek za desítky milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Daniel Landa - Majetek za desítky milionů!

Daniel Landa a jeho žena Mirjam jsou neuvěřitelně bohatí a teď chtějí mít vlastní reality show na Nově.
Daniel Landa a jeho žena Mirjam jsou neuvěřitelně bohatí a teď chtějí mít vlastní reality show na Nově. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Daniel Landa (39) je bohatší, než si většina lidí myslí! Jezdí v luxusním voze Porsche Carrera za několik milionů korun, vlastní několik nemovitostí v exkluzivní čtvrti Vyšehrad a je podílníkem v několika firmách. „Danův majetek se počítá v řádu desítek milionů korun. Je skvělý obchodník,“ přiznává jeden z jeho kamarádů.

V současné době bydlí Landa jen pár desítek metrů od slavného kostela na Vyšehradě. „Landa má k Vyšehradu posvátný vztah, v tom kostele zakládal ten svůj řád. Proto se moc snažil tady získat i nějaký dům,“ popisuje jeden z jeho známých.

„Vyšehrad je jedna z nejdražších lokalit v Praze. Nemovitost na takovém místě je neuvěřitelně exkluzivní záležitost, která se v podstatě nedá sehnat. Ceny takových objektů jsou astronomické,“ říká k Landovým dvěma domům, které obývá v ulici V Pevnosti na Vyšehradě, realitní odborník.

Podle odhadů by cena domu, i když je malý, mohla převyšovat deset milionů korun. V obchodním rejstříku má přitom Landa uvedené ještě adresy bydliště ve vesnici Okoř a v Bořanovicích.

Kde tedy Landa vydělává peníze? Hudba je jen jednou z mnoha činností – a to se jeho alba prodávají v desetisících a Landa z nich má peníze nejen jako interpret, ale i jako jejich autor! V minulosti mu patřily také například podíly v restauraci a hudebním vydavatelství.

Naposledy si koncem roku 2007 založil akciovou společnost Fraternitas Draconis, mezi jejíž předměty podnikání patří například pronájem nemovitostí, výroba oděvů nebo pořádání kurzů a školení. „Dan v současnosti navíc vyjednává s televizí Nova o tom, že by tam měl svojí vlastní reality show Tajemství Zlatého draka,“ dodává jeden z jeho společníků. Landa si už jednu reality show vyzkoušel – Peklo s Landou na internetové televizi Stream.cz.

25.3.2008


Peklo s Landou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.