X Factor: Rvačka o milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

X Factor: Rvačka o milion!

Barmanka Martina Pártlová okouzluje zpěvem i vizáží. Sázkové kanceláře jí ale příliš nevěří.
Barmanka Martina Pártlová okouzluje zpěvem i vizáží. Sázkové kanceláře jí ale příliš nevěří.

A je to tady! Začíná nemilosrdný boj o kulaťoučký milion korun a k tomu výhodnou smlouvu s hudebním vydavatelstvím na vydání desky! Dnes večer odstartují v soutěži X Factor finálová kola.



Zatím se usmívají, ale dnes večer přijde…

Do něj postoupila celkem dvanáctka těch nejlepších – po čtyřech z každé kategorie. Soutěžících je ale pochopitelně více než dvanáct, protože v jedné kategorii soutěží skupiny. Kdo se nejvíc bojí neúspěchu, a kdo naopak překypuje sebevědomím?

Kategorie 15–24 let
Kouč týmu: Ondřej Soukup (56)

Kliknutím zvětšeteAnna Ungrová (16)

Půl roku chodí s klukem, který je podle ní nejhodnější na světě. Postup do finále ale drobné studentce nepřál. „Je z toho smutný. Bojí se, abych se nezměnila,“ říká Anička.

Kliknutím zvětšetePavlína Ďuriačová (19)

„Kdybych měla padesát centimetrů v pase a byla krásná blondýnka, stejně si lidé najdou něco, za co mě urazit,“ říká s hořkostí v hlase studentka Pavlína.

Kliknutím zvětšeteDavid Gránský (16)

„Jsem miláčkem rodiny, vždycky jsem byl hodné dítě, tvrdí to moje máma. Je ale fakt, že jsem se nikdy do žádného průšvihu nedostal,“ tvrdí David.

Kliknutím zvětšeteKamila Nývltová (18)

S vystupováním má své zkušenosti, s rodinnou kapelou zpívá různě po akcích. „Mám z toho všeho trošku strach. Snad to ustojím,“ obává se Kamila.

Kategorie 25 a více let
Kouč týmu: Gábina Osvaldová (54)

Kliknutím zvětšeteJiří Zonyga (43)

„Máma mě vždycky chtěla vidět zpívat před májkou, já jsem ale na to nikdy nebyl,“ říká Jirka, jinak řidič kamionu. Z postupu se prý radovala celá rodina.

Kliknutím zvětšeteMartina Pártlová (28)

Barmanka Martina říká: „Přiznám se, že jsem velká trémistka a mám problém vystoupit před lidmi. Doufám, že mi X Factor dodá sebevědomí,“ věří Martina.

Kliknutím zvětšeteLukáš Javůrek (26)

„Myslím, že po prvním finálovém kole pojedu domů. Ještě jsme ani nezačali, a kostymérky už na mě neumějí sehnat oblečení,“ usmívá se prodejce Lukáš.

Kliknutím zvětšeteOndřej Ruml (26)

„Naši ze mě chtěli mít ekonoma, já jsem chtěl zpívat. Když mně dnes chtějí začít vyčítat, že jsem se stal zpěvákem, zazpívám jim a to je uklidní,“ říká.

Kategorie vokální skupiny
Kouč týmu: Petr Janda (65)

Kliknutím zvětšeteDivoké kočky a Dante

Tomáš Tran (19) se původně přihlásil společně se svým kamarádem jako duo. Pak se přidal k Darině (17) a Štěpánce (15) Danyiovým.

Kliknutím zvětšeteAll X

Šest brněnských herců tvrdí: „Choreografii jsme schopni vymyslet za hodinu!“ „Finále je pro nás obrovská výzva,“ dodávají.

Kliknutím zvětšeteRomantic

„Jsme šťastní, že máme konečně možnost zpívat národu. Strašně se těšíme, až se poprvé postavíme na jeviště,“ říkají shodně zpěváci.

Kliknutím zvětšeteZa 5 dvanáct

Nápad, že se dají dohromady a zkusí štěstí v X Factoru, vznikl den před castingem. „Proto jsme si dali název Za pět minut dvanáct,“ vysvětlují.

Luxusní hotel finalistů X Factoru: Přes den tvrdý řád - Večer panáky a pak...


Autor: David LAŠTOVKA
Foto TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.