Sokolová se svlékla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sokolová se svlékla!

Kateřina Sokolová neodhalila všechno, aby nepřišla o korunku.
Kateřina Sokolová neodhalila všechno, aby nepřišla o korunku.

PRAHA – Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (18) nafotila dost odvážné fotky do časopisu Playboy. Nejsou na hraně? Aby nepřišla o korunku jako Miss ČR 2001 Diana Kobzanová, které byl odebrán titul za její pornosnímky.


„To se nebojím, nejsem tam nahá, pan Zapletal ani nový majitel Miss ČR nebudou mít důvod k tomu, aby se vztekali,“ smála se Kateřina Sokolová, která ve středu večer časopis Playboy, kde se vyjímá na titulní straně, i pokřtila.

„Focení do dubnového čísla magazínu Playboy probíhalo ve stylu filmu italského režiséra Frederika Felliniho z roku 1961 Dolce Vita. Tehdy partnerku slavného Marcella Mastroianniho hrála Švédka Anita Ekberg, které je Kateřina velmi podobná. A kromě výrazu i postavy mají holky společné vítězství v miss. Anita získala titul v roce 1951,“ řekl deníku Aha! fotograf Jan Tůma.

Do klubu Solidní nejistota, kde se křest Playboye konal, Katka zase nedorazila se svým chlapcem, ale s kamarádkou. „On se vyhýbá takovýmto společenským akcím,“ tvrdila Sokolová o příteli, kterého ještě nikdy nikdo neviděl. Existuje vůbec, nebo je jako paní Colombová neviditelný?

Ale holky se uměly bavit a okamžitě si naplánovaly společnou dovolenou. „Pojedeme bez kluků, asi do Španělska, ať můžeme pořádně zapařit, tam je tolik diskoték, to bude bezvadné,“ prozradila Miss ČR 2007.

Kliknutím zvětšete



Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl, Jan Tůma

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.