Pohřeb Františka Rychtaříka: Poslední sbohem dal i princ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Františka Rychtaříka: Poslední sbohem dal i princ

Smuteční akt proběhl ve Velké obřadní síni ve Strašnicích.
Smuteční akt proběhl ve Velké obřadní síni ve Strašnicích. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jen nejbližší příbuzní a několik věrných přátel včetně zpěváka a prince z naší první Popelky Jiřího Štědroně se včera dopoledne rozloučilo s Františkem Rychtaříkem (†62).

Jen nejbližší příbuzní a několik věrných přátel včetně zpěváka a prince z naší první Popelky Jiřího Štědroně se včera dopoledne rozloučilo s Františkem Rychtaříkem (†62). Známý hudební producent a vydavatel zemřel náhle a zcela nečekaně minulé úterý ráno doma, když ho zradilo srdce.

Ve Velké obřadní síni v pražských Strašnicích se přesně v 11 hodin sešla jen hrstka z těch, kteří s ním v průběhu posledních let spolupracovali. Poslední sbohem přišli dát svému kamarádovi pouze zpěváci Pavlína Filipovská, Jiří Štědroň, Hynek Tomm nebo manžel Mahuleny Bočanové, podnikatel Viktor Mráz, pro jehož hudební vydavatelství Rychtařík produkoval cédéčka. Obřad, který trval bezmála dvacet minut, doprovázela hudební swingová kapela Blue Star, která v průběhu pohřbu zahrála a zazpívala Františkovy nejoblíbenější skladby. Celá ceremonie pak nakonec skončila tichým sbohem a kondolováním rozrostlé rodině, kterou Rychtařík zanechal. Byl totiž čtyřikrát ženatý, měl šest dětí a pět vnoučat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.