Miss Sympatie Čechovská není dokonalá: Má jizvu na prsou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Miss Sympatie Čechovská není dokonalá: Má jizvu na prsou!

Jizva na prsou je při větším výstřihu vidět. Modelka a Miss bohužel často nenosí límečky upnuté u krku, ale šaty, kde je dost vidět do dekoltu.
Jizva na prsou je při větším výstřihu vidět. Modelka a Miss bohužel často nenosí límečky upnuté u krku, ale šaty, kde je dost vidět do dekoltu. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Další nedokonalosti u Miss! Zapletal sice na první pohled vybral krasavice, po bližším »ohledání« však vycházejí najevo kosmetické úpravy, jež vítězky podstoupily. Miss Sympatie ČR Romana Čechovská (22) by se měla vyvarovat hlubších dekoltů, na prsou má totiž pořádnou jizvu!

Další nedokonalosti u Miss! Zapletal sice na první pohled vybral krasavice, po bližším »ohledání« však vycházejí najevo kosmetické úpravy, jež vítězky podstoupily. Miss Sympatie ČR Romana Čechovská (22) by se měla vyvarovat hlubších dekoltů, na prsou má totiž pořádnou jizvu!

„Ano, není to ale jizva z úpravy prsou nebo plastiky,“ smála se Čechovská. „To jsem měla znamínko, které jsem si nechala vyřezat, proto ta jizva,“ řekla deníku Aha! Romana. A znamínko to muselo být dost velké, protože jizva měří okolo tří centimetrů.

Čerstvému příteli Čechovské však nějaké jizvy nevadí. „Ta láska je tak silná, že i hory přenáší,“ myslí si Miss Sympatie, pro kterou tento titul znamená víc než být vítězkou Miss ČR. „Zvolili si mě diváci, což je pro mě hlavní,“ dodala Romana. To letošní Miss ČR Zuzana Jandová má zase oční vadu, na tváři bradavici a nemůže mít děti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.