Borhyová: Těžká autonehoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová: Těžká autonehoda

PRAHA – Bouračka, při které tuhla krev v žilách! Moderátorka Lucie Borhyová (29) v pondělí v noci při autonehodě totálně zničila své luxusní auto, které je teď dobré leda tak na vrakoviště. „Podruhé jsem se narodila,“ přiznává »Borhy«.


Průjezd Strahovským tunelem, kde po havárii zasahovala policie, záchranka i hasiči, totiž musel být na více než dvě hodiny zastaven a sexy blondýna, která se pražskými ulicemi proháněla i se svým řeckým miláčkem Nikem, skončila v nemocnici!

Drama jako z akčního filmu! Jen pár hodin poté, co Lucie Borhyová odmoderovala Televizní noviny, se nejhezčí žena Novy navezla do kufru černého BMW a zablokovala na dvě hodiny Strahovský tunel. Kliknutím zvětšete„Předběžná příčina nehody v Patočkově ulici je stále předmětem šetření,“ sdělila deníku Aha! mluvčí policie Iva Knolová. Podle svědka nehody však Borhyová po průjezdu Strahovským tunelem neubrzdila své zlaté Audi A3, které dostala jako dárek od svého přítele, a navezla se do kufru černého bavoráka před sebou. Ten byl silou nárazu odhozen do protisměru jako pírko. Kliknutím zvětšete„Myslela jsem si, že jsem dobrá řidička, ale asi to tak není. A byla v tom i únava,“ přiznala včera exkluzivně deníku Aha! Borhyová, která je z nočního dobrodružství stále ještě otřesená. Policie potvrdila, že Lucie neřídila pod vlivem alkoholu.

A její slova potvrzují i svědci nehody. „Ta bouračka vypadala tragicky, myslel jsem, že to řidička nemůže přežít,“ řekl nám náhodný svědek. Borhyovou po kolizi odvážela záchranka do Ústřední vojenské nemocnice, kde oblíbenou moderátorku vyšetřili na rentgenu a záhy propustili domů. Borhyová tak může mluvit o pořádném štěstí! Z hrůzně vypadající nehody ji totiž jenom bolí za krkem. „Nyní je Lucie v pořádku, ani nepožádala o mimořádné volno. Večer tak opět bude v televizi,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Veronika Šmítková. Její kolegové ze zpravodajství teď jen doufají, že Borhyová zkrotí svou vášeň pro rychlou jízdu a průjezdy semafory na červenou. Ty by se jí totiž příště už nemusely vyplatit.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN, EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – M.P.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.