Brožová je panenka Barbie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Brožová je panenka Barbie!

Kateřina Brožová to s dětmi umí. Jak by taky ne, když má doma malou Kačenku.
Kateřina Brožová to s dětmi umí. Jak by taky ne, když má doma malou Kačenku.

PRAHA – Již zítra je dětský den, a proto se s různými akcemi, které jej oslavují, přímo roztrhl pytel. A potěšit děti míří i populární osobnosti. Zatímco »SuperStáři« Petr Poláček a Tomáš Savka hrají bowling na charitativním turnaji pro děti z dětských domovů, tak Kateřina Brožová (37) zatlouká hřebíky!

To není sci-fi ani scénář nové Pojišťovny štěstí, ve které krásná Kateřina opět exceluje, ale skutečnost z akce Hornbach pro děti. „Děti dělaly různé soutěžní úkoly, mezi kterými třeba zatloukaly i hřebíky. Kateřina chodila mezi nimi a pomáhala jim ve všech soutěžích,“ popsal dění v pražské prodejně další z vystupujících, zpěvák Martin France. „S dětmi si hraju moc ráda,“ přiznala deníku Aha! sama Kateřina, která dětské publikum doslova okouzlila. „Je krásná jako panenka Barbie!“ dokonce vykřikla jedna holčička.

Předčasný dětský den však neproběhl pouze v idylickém duchu. Silný vítr ještě před začátkem odnesl na Černém Mostě nafukovací zámek. Nakonec si ale pořadatelé s vichrem poradili a ani tento zádrhel dětský den, který moderovala Markéta Mayerová se Slávkem Bourou, nepokazil.

Hvězdná jména z muzikálů Tři mušketýři a Bídníci zase metala bowlingové koule v Metropoli Zličín. Právě na Zličíně se totiž uskutečnil charitativní turnaj pro děti z dětských domovů. A tři d´Artagnanové, Petr Poláček, Alan Bastien a Tomáš Beroun, si společně s hvězdou muzikálu Bídníci Tomášem Savkou a dalšími hereckými kolegy s dětmi nejen zahráli, ale také je inspirovali k splnění jejich snů. „Děti poznaly nové prostředí, nové lidi a kromě zážitků si odnesly i něco hlubokého do života,“ říká Václav Čermák z občanského sdružení Chance 4 children, které akci zorganizovalo.

Autoři: Josef KOUKOLÍČEK, Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Hana KALVACHOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.