Tajné hnízdečko neřesti? Patří milenci Šinkorové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajné hnízdečko neřesti? Patří milenci Šinkorové

Podnikatel Polák s partnerkou Danielou Šinkorovou vychází z Erpet centra. Tušíte správně, jde o stejný čas, kdy odtud odjížděl i Klaus s letuškou Bednářovou.
Podnikatel Polák s partnerkou Danielou Šinkorovou vychází z Erpet centra. Tušíte správně, jde o stejný čas, kdy odtud odjížděl i Klaus s letuškou Bednářovou.

PRAHA – Komu patří Sporthotel ve Vestci u Prahy, který si jako tajné hnízdečko lásky pro páteční zálety vybral prezident Václav Klaus (66) a strávil tam noc s milenkou Petrou Bednářovou (25)?


Kontroverznímu podnikateli Ladislavu Polákovi (42), se kterým chodí herečka Daniela Šinkorová (35)! Jak dokazují fotografie, oba navíc byli v hotelu i v pátek, kdy tam noc plnou vášní strávil Klaus. Stejně tak předtím v Erpet centru, kde se Klaus s Petrou sešel.

Polák, který prezidenta učí hrát i tenis, ho navíc doprovázel i v sobotu ráno, když v Klausově limuzíně odváželi Bednářovou na letiště do Kbel. „Proslýchá se, že kromě výuky tenisu Polák Klausovi poskytuje i další služby – pomáhá mu krýt jeho zálety. Klaus se za pomoci Poláka s Bednářovou schází už asi dva roky,“ říká zdroj deníku Aha!

Pravdou je, že asi před třemi měsíci Polák přivezl blonďatou letušku Bednářovou na schůzku s Klausem. Ta se měla konat na pražské Štvanici. Pak ovšem ochranka zmerčila fotografy a z tajné akce sešlo.

Polák také nesnáší, když se v jeho blízkosti objeví jakýkoliv fotograf. Při jednom z hysterických výstupů třeba vypustil novinářům kolo u auta. Doposud se mělo za to, že je to kvůli milence Šinkorové. Pravda je ale prý jinde – bál se, aby se přes něj nepřišlo na Klausovy zálety.

Klaus se známostí s Polákem nijak neskrývá – pozval ho i s Šinkorovou například na párty po svém zvolení prezidentem nebo na své loňské narozeniny. Polákův hotel ve Vestci, k němuž patří i tenisové kurty a hala, si kromě Klause oblíbili i politici z ODS. Často tam pořádají různé akce – třeba premiér Mirek Topolánek oslavu padesátin.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (pol)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.