Marianna od Boučka - Kolaps kvůli Laffitovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marianna od Boučka - Kolaps kvůli Laffitovi?

Marinna na sobotní přehlídce ve Vysokých Tatrách…
Marinna na sobotní přehlídce ve Vysokých Tatrách… (TV Markíza, Profimedia.cz)

BRATISLAVA – Moderátorka Marianna Ďurianová (31), exmanželka Libora Boučka, prokašlala pondělní zprávy na slovenské televizi Markíza! Důvod? Zdravotně odskákala svoji účast na sobotní show návrháře Osmanyho Laffity (41) ve Vysokých Tatrách, kde chumelilo, mrzlo a foukal studený vítr.

Marianna na molu pod širým nebem zářila jako nikdy předtím, v televizi se ale propadla až na samotné moderátorské dno. Záchvaty kašle ji provázely po celou dobu vysílání hlavní zpravodajské relace, kdy za ni musel většinu zpráv přečíst kolega. „Marinna přišla do práce nachlazená, ale hlas měla v pořádku, její stav se začal zhoršovat před zprávami,“ řekla nám mluvčí televize Olga Dúbrovská. Video z osudného večera Ďurianové už koluje po internetu! A Marinna by mezitím měla zpytovat svědomí. Před přehlídkou na Štrbském plese i na následném rautu totiž chodila nalehko oblečená, s odhalenými zády. Nejvíce ale půvabné moderátorce ublížil její výstup v lehkých šatech na molu.


Marianna Durianova nachlazená

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.