Anno 2007 - Borhyová: Po vyznání lásky zůstala sama; Šinkorová: Ostuda a útěk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anno 2007 - Borhyová: Po vyznání lásky zůstala sama; Šinkorová: Ostuda a útěk!

PRAHA – Celé Česko nežije ničím jiným! Novácká hvězda Lucie Borhyová (29) po roční pauze opět vyhrála ženskou kategorii ankety Anno 2007.


A všechny šokovala vzkazem, který v řečtině směřovala přes televizní obrazovky svému příteli z Kréty – Nickovi (33).

„Nemluvila úplně čistě řecky, ale vzkázala mu, že jí na něm hodně záleží a je ochotna pro něj udělat cokoliv. Bylo to jasné vyznání lásky,“ shodují se řečtí překladatelé, kteří přímý přenos z pražské GOJA Music Hall v sobotu večer sledovali. Kliknutím zvětšeteI když je Lucie až po uši zamilovaná, na párty po skončení galavečera byla sama. Občas se s někým dala do řeči, nebo se kolem ní točili kolegové z televize. Přítel Nick ale na svoji milovanou čekal doma, kam za ním Lucie odjela krátce před půlnocí.

Zato moderátorka Anno 2007 Daniela Šinkorová (35) zmizela zadním vchodem hned po skončení přenosu, který byl z její strany plný přeřeků a trapasů. A do toho ji určitě dost štvalo, že neskončila ani na jedné z medailových pozic. Loni totiž byla první, letos vyhasínající hvězdu vystřídala stále zářící Borhyová. A to musí být hodně velké sousto na skousnutí!

Více zákulisních informací z předávání cen Anno 2007 čtěte zde!


Autor: (lbp, vt)
Foto Aha! – Marek Pátek a Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.