Soukup zdeptal kamarádovu manželku - Skončila na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soukup zdeptal kamarádovu manželku - Skončila na psychiatrii!

„V minulém životě jsme byly s Darou sestry, já to prostě vím,“ tvrdí Olivie Žižková (vlevo).
„V minulém životě jsme byly s Darou sestry, já to prostě vím,“ tvrdí Olivie Žižková (vlevo). (: archiv Olivie Žižkové, archiv Aha!)

PRAHA – »Novácká« soutěž X Factor, která hledá lidi s výjimečným pěveckým talentem, má další skandál. Zpěvačku Olivii Žižkovou (32), která již několik let zpívá hity Darinky Rolincové, porota soutěže tak rozhodila, že skončila na psychiatrii!

A největší podíl na tom měl Ondřej Soukup (56), přitom Olivie je ženou bubeníka Jana Žižky (53), který s ním hrával v Pražském výběru, v Pražském big bandu a poté dvanáct let v doprovodné kapele Karla Gotta. To ještě byli velcí kamarádi! Proč se nyní po letech tak krutě pomstil jemu a jeho manželce?

„Do soutěže mě doslova »navezli« přátelé,“ říká Olivie Žižková. Hladce prošla přes hlavní síto uchazečů, takzvanou »předporotou« a dostala se k obávané trojici katů – Ondřeji Soukupovi, Gábině Osvaldové a Petru Jandovi. „Než jsem šla na řadu, vyhlásili záchodovou pauzu. Nikdo ale na WC nešel a nakonec řekli, že to byla technická závada. Mně bylo jasné, že se tam na mě domlouvali, jak mě zneškodnit. Když jsem úplně suverénně zazpívala, bylo na Jandovi vidět, jak je těžce nesvůj,“ líčí Olivie, která má na svém kontě celé cédéčko písní Dariny Rolincové.

„Bylo to trošku suché, s tím asi moc daleko nedojdete, ale já si nemůžu dovolit takovou zpěvačku nepustit dál,“ ohodnotil výkon »Darinky« Olivie Janda. Ihned poté si vzal slovo Ondřej Soukup, který se do ní opřel velmi jedovatou ironií: „Přijde mi, že máte takové nějaké manýry... eee... Je to takové divné... Celý mi to zní jako ňákej revival... Máte tam ještě něco? A tady čtu, že jste herečka a fotomodelka... Nejste taky náhodou tanečnice?“ ptal se sarkasticky Soukup. „Bylo to pro mne hodně ponižující,“ dodává Olivie.

„Na mě to teda působilo celé legrační!“ zatloukla poslední hřebíček do rakve Soukupova manželka Gábina Osvaldová, která se Olivii celou dobu strašně smála. „Nevím, proč jsem byla k smíchu paní Osvaldové, mně je spíš k smíchu její vizáž a manželství. Když mi Soukup řekl, že mu to celé připadá jako »nějaký revival«, měla jsem sto chutí mu říct, že on by mohl dělat revival Karla Hály s tím rozdílem, že Hála umí zpívat a zpěvu rozumí,“ přiznává Olivie, která nakonec musela vyhledat pomoc psychiatra, aby se z utrpěného šoku vzpamatovala.

„Celou situaci se mnou rozebral a dostala jsem prášky na uklidnění. Nevím, jak bych to bez jeho pomoci zvládla. V X Factoru jde jen o to lidi ztrapnit a zesměšnit. Nejde vůbec o zpěv,“ dodává Olivie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.