Jiří Krampol - Z nemocnice rovnou do města! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Krampol - Z nemocnice rovnou do města!

„Cítím se s ním dobře,“ ukazuje Jiří Krampol na kardiostimulátor.
„Cítím se s ním dobře,“ ukazuje Jiří Krampol na kardiostimulátor.  (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA – Herec Jiří Krampol (69) už je z nemocnice doma! V pátek se podrobil hodinové operaci, při které mu lékaři v lokální narkóze pod kůži vpravili kardiostimulátor na podporu srdeční činnosti. Včerejší prosluněné odpoledne pak herce a baviče vylákalo na procházku po Staroměstském náměstí.

„Po nedávném zápalu plic a následné srdeční arytmii jsem šel na kontrolu a na cestu jsem dostal tenhle malý přístroj. Rozhodně jsem nikde nezkolaboval, jak se psalo, ani jsem nepodstoupil operaci srdce, jak jsem si přečetl pro změnu dnes. Baterie kardiostimulátoru vydrží deset let, což je u mě zřejmě do smrti,“ zažertoval Krampol, který už se zase těší do posilovny. Bude ale muset zhruba měsíc čekat. Dnes totiž nastupuje do nemocnice pro změnu jeho žena Hanka, která se zítra podrobí také operaci. „Vezmou mi dělohu, ale operace se nebojím. Spíš mám strach z narkózy. Prý se po ní blbne, ale Jirka mě ubezpečil, že nic takového mi už nehrozí,“ směje se Hanka Krampolová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.