Sokolová, Hadašová a spol.: Krásky sváděly závodníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sokolová, Hadašová a spol.: Krásky sváděly závodníky!

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová umí nasadit výraz, po kterém zkrotne každý muž. A zvlášť, když si oblékne něco tak nebezpečného, jako v pátek na Zlatém večeru závodníků!
Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová umí nasadit výraz, po kterém zkrotne každý muž. A zvlášť, když si oblékne něco tak nebezpečného, jako v pátek na Zlatém večeru závodníků! (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA - Sexymodelky daly v hotelu Hilton motoristickým závodníkům zabrat! Vyhlášení nejlepších motoristických jezdců 2007 se sice neslo hlavně v režii sportovců, ale ve skutečnosti jej zcela ovládly krásky, které se skoro celé svlékly ze svých »kombinéz« a šoféři na nich mohli oči nechat!

Sexymodelky daly v hotelu Hilton motoristickým závodníkům zabrat! Vyhlášení nejlepších motoristických jezdců 2007 se sice neslo hlavně v režii sportovců, ale ve skutečnosti jej zcela ovládly krásky, které se skoro celé svlékly ze svých »kombinéz« a šoféři na nich mohli oči nechat!

Pořadatel akce, kterou moderovala herečka Sabina Laurinová a na níž kromě ní zazpívaly Tereza Kerndlová a Lucie Černíková, se dmul pýchou: „Holky jsou parádní. Já snad kvůli přízni missek zase začnu závodit,“ smál se bývalý automobilový šampion Tomáš Vavřinec. „Kluci byli bezvadní. Některé modelky je opravdu dostávaly hodně do varu. Hlavně když jsme předváděly kožené plavky, tak buráceli a hvízdali,“ usmívala se pyšná Lucie Váchová. Ta spolu s Lilian Sarah Fischerovou den nato dokonce z rukou Vavřince, který je i šéfem Střediska automobilového sportu Praha, na školení jezdců převzala licenci profesionální závodnice, a na ulicích teď v blízkosti těchto sexy slečen tak možná bude opět o něco více bezpečno!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.