RODINNÁ POUTA - Jedeme dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

RODINNÁ POUTA - Jedeme dál!

Dana Morávková má z pokračování Pout velkou radost.
Dana Morávková má z pokračování Pout velkou radost.

PRAHA – Tak už je to potvrzené! Třetí řada úspěšného seriálu Rodinná pouta se začne natáčet už v létě a ve vysílání se objeví na podzim letošního roku! Společně s novými seriály Letiště a Derby se tak Pouta 3 stanou hlavním tahákem podzimu na Primě.

A prim v nich bude hrát »staronová« hvězda první série Klára Jandová (26) alias Eva Rubešová!

Ta na celou druhou řadu z obrazovky zmizela do »Švýcarska« a teď se vrací. V nové řadě se však objeví i seriálové harcovnice Dana Morávková (34) či sexy mrcha Alice Bendová (32) a s nimi skoro celé stávající základní osazenstvo. Vrátí se ale do seriálu i Tomáš Krejčíř, který před časem odešel na konkurenční Novu? A co se stane se současným ústředním párem v podání Renaty VisnerovéProkopové a Saši Rašilova?

Děj třetí série Rodinných pout odstartuje několik měsíců po skončení té druhé, naše oblíbené postavy si tak odžijí osudy, které na obrazovce neuvidíme. Podobný trik scénáristky Jitka a Kateřina Bártů použily i při začátku druhé řady, kterou od té první dělil celý rok!

ělil celý rok! Natáčení seriálu začne už v létě, a kromě Kláry Jandové alias Evy Rubešové by se do svých rolí měly vrátit i populární »mrchy« Dana Morávková (34) a Alice Bendová (32). „Mám z toho velkou radost,“ svěřila se deníku Aha! Morávková. Ke stávajícím postavám přibude celá plejáda nových postav, zatímco současná milenecká dvojice v podání Visnerová – Rašilov zřejmě zmizí. V případě Visnerové, která odešla do seriálu Ulice na konkurenční televizi Nova, se zřejmě jedná o odchod definitivní.

Otazníky zatím visí nad postavou Evina manžela Adama Rubeše v podání Tomáše Krejčíře. Krejčíř sice také před časem přesídlil na Novu do seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale s návratem Jandové se i jemu otevírají dveře k návratu. „Už dlouho neuvažuji v rovině kdyby,“ odpověděl Krejčíř na otázku, jestli by se do Pout vrátil. Zatím s ním totiž nikdo nejednal.

Auotr: Miroslav GRACLÍK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Majka VOTAVOVÁ

27.5.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.