Agáta Hanychová: Opila se a zničila šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Agáta Hanychová: Opila se a zničila šaty!

Agáta zase ukázala kalhotky. Na plese měla bezkonkurenčně největší rozparek.
Agáta zase ukázala kalhotky. Na plese měla bezkonkurenčně největší rozparek. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – »Česká Paris Hilton« Agáta Hanychová (22) opět dostála své pověsti! Vypůjčené šaty stihla na valentýnském plese polít vínem, při divokém tanci na parketu zničila ramínka a když odcházela, na zádech jí chybělo několik vetkaných kamínků.

»Česká Paris Hilton« Agáta Hanychová (22) opět dostála své pověsti! Vypůjčené šaty stihla na valentýnském plese polít vínem, při divokém tanci na parketu zničila ramínka a když odcházela, na zádech jí chybělo několik vetkaných kamínků.

To, že při tanečních kreacích Hanychová neustále ukazovala kalhotky, její přítel Marek Šíša rozdýchával jen těžce. Chvílemi raději opouštěl sál! „Nežárlí, je to dobré, vypadá spokojeně, takže se jde dál tančit,“ prohlásila po půlnoci Agáta, která alkoholem rozhodně nešetřila.

Už před plesem se však o problém postarala Ilona Csáková. Dle informací, které se podařilo získat deníku Aha!, mělo jít o honorář. Iloně se zdál nízký a to, že by vystupovala jen za poukaz na dovolenou, se jí zdálo málo.

Poprvé po porodu také zatančila Libuška Vojtková, manželka Pepy Vojtka. Ukázala však, že ještě není v kondici a dole ještě nejsou ani všechna nabraná kila.


Trailer filmu Crash Road:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.