Iveta Bartošová: Kolaps plný otazníků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Iveta Bartošová: Kolaps plný otazníků!

PRAHA (vt, mac) – Jen pár desítek minut před sobotním večerním vyhlášením ankety Deska roku, kde měla zpívat, se Iveta Bartošová (41) v zákulisí nervově zhroutila a byla převezena do nemocnice!


„Napřed zkolabovala. Když se probrala, třásly se jí ruce a byla úplně bledá,“ řekl deníku Aha! svědek. „Ano, je hospitalizována,“ potvrdil i šéf ankety Petr Šiška. „Iveta podlehla stavům beznaděje a paniky, a zároveň chtěla dostát všem svým závazkům,“ stálo včera v prohlášení, které deníku Aha! zaslal její manažer Ivan Rössler. Psychicky labilní zpěvačka se už několikrát pokusila o sebevraždu a teprve nedávno se vrátila z léčení své závislosti na alkoholu a prášcích. Jisté je jen to, že už ve čtvrtek kvůli svým staronovým potížím navštívila psychiatra Jana Cimického a nyní je hospitalizována na neznámém místě! Na oknech jejího domu v Uhříněvsi byly celou neděli staženy žaluzie, její auto s čerstvě promáčklým blatníkem stálo před domem. „Znova lítá ve svých stavech,“ ozývá se z jejího okolí. A kde je Ivetin syn Artur (11)? Ani jeho chůva Golda včera nevěděla! Jedna záhada za druhou...

Prohlášení Ivety Bartošové

Iveta Bartošová bojovala v posledních deseti dnech s virózou a hlasovými potížemi. Věděla, jaké spekulace způsobila její neúčast na Královnách muzikálu, ačkoliv střevní potíže, které v té době nepostihly jen ji, řádně doložila lékařským potvrzením. Byla si vědoma, že tentokrát musí za každou cenu obstát, a proto ještě dopoledne v den přímého přenosu narychlo natáčela novou píseň, kterou svému publiku slíbila, protože dřív jí to zmíněné hlasové potíže nedovolovaly. Natáčení dopadlo dobře a Iveta, i když značně oslabená, absolvovala i kamerové zkoušky. Bylo však znát, že jí to působí značné nervové vypětí.

V této souvislosti je potřeba připomenout, že k tomu všemu Iveta dlouhodobě čelila silnému tlaku, neustálým spekulacím o svém soukromí, článkům, které se nelichotivě vyjadřovaly o ní i o Arturovi. I to přispívalo k jejímu vyčerpání, pocitu beznaděje, spoluvytvářelo stavy paniky a úzkosti, zda je za těchto okolností schopna udržet kontinuitu své profese a dostát všem závazkům. Na jedné straně silný pocit zodpovědnosti a na straně druhé zmíněná celková vyčerpanost způsobily nervový kolaps, který jí zabránil vystoupit na Desce roku. Proto sama vyhledala odbornou pomoc. V současné době je Iveta hospitalizována na místě, které z pochopitelných důvodů nebude zveřejněno, aby se neopakovala situace, jež komplikovala její léčbu v kroměřížské léčebně.


Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.