Babišová se nemění: Zázrak, nebo plastiky? A tohle všechno vlastní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Babišová se nemění: Zázrak, nebo plastiky? A tohle všechno vlastní

Co všechno Monika Babišová vlastní?
Co všechno Monika Babišová vlastní? (Archiv Blesku )

Monika Babišová (49) strávila po boku expremiéra Andreje Babiše (69) dlouhých třicet let. Od té doby se překvapivě skoro vůbec nezměnila. Otázkou je, zda za to může opravdu kvalitní pleťová kosmetika nebo šikovné ručičky plastického chirurga. Monika ale není jen pěkná tvářička, vlastní hned několik nemovitostí a z manželství rozhodně neodejde naprázdno.

Monika byla vždy velmi půvabná a postupem let zrála jako víno. V obličeji vypadá stále velmi mladistvě, a i když ona sama žádné plastické úpravy nikdy nepřiznala, na jejím obličeji je přeci jen nějaký ten zásah chirurga znát. Na čele nemá jedinou vrásku, pleť má dokonale vyhlazenou, rty smyslně plné. Jako žena miliardáře si podobné zákroky mohla dovolit, ale udrží si svůj životní standard i po rozvodu s Babišem? Bezpochyby ano.

Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let

Video se připravuje ...

Nedělní Blesk z katastru nemovitostí zjistil, že krásná blondýnka je majitelkou hned několika nemovitostí. Od roku 2020 jí například patří byt v pražských Průhonicích, další pak v pražské Troji. Babišová dokonce může složit hlavu i daleko od hlavního města, jelikož od roku 2011 jí patří byt v lovosické Lovochemii. Právě tam se s Babišem před třiceti lety seznámili. I když by si kráska mohla z bytů vybírat, trvalé bydliště má stále v Babišové průhonické vile.

A jak to má sympatická blondýnka s příjmy? Funguje jako členka správní rady Nadace Afrofert, které předsedá její brzy již exmanžel Andrej Babiš. Server HlídacíPes.cz dále Moniky jméno uvádí v roli akcionářky, členky představenstva nebo uživatelky konečných výhod u několika firem. Dále pak šéfuje svému vlastnímu hotelu s restaurací a provozuje charitativní nadaci. Babišová si tedy s penězi rozhodně hlavu lámat nemusí.

Babiš šil do Fialy kvůli kampeličce. Fiala: Postavil jsem se k tomu jako chlap!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
23. 4. 2024 • 08:09

Přirozenost vypadá jinak ... .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.