Studená sprcha pro fanoušky Gotta: Ivana musela s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Studená sprcha pro fanoušky Gotta: Ivana musela s pravdou ven!

Velká změna v Ivaniných plánech
Velká změna v Ivaniných plánech (Foto: D. Kundrát, M. Hykl)

„Milí Karlovi příznivci, jak víte, plánovala jsem, že letos na podzim otevřu náš dům, který jsem pojmenovala na počest mého manžela Villa Gott, vám, milým Karlovým fanouškům," napsala Ivana Gottová (48) na sociální síti. Jenže otevíračka Mistrova muzea jen tak nebude. Proč?

„Plány a přípravy jsem spolu se svým týmem rozjela naplno. Chci vám náš domov ukázat autenticky, tak, jak ho měl Karel rád a jak v něm žil, včetně všech důležitých detailů a zajímavostí, o které bych vás nerada ochudila. A to bohužel ještě nějakou chvíli potrvá, tedy déle, než jsme všichni předpokládali a plánovali. Už teď bohužel víme, že do letošního podzimu nebudeme moci vilu nachystat a veřejnosti zpřístupnit. Prosím vás tedy o trpělivost," zklamaně oznámila vdova po Karlu Gottovi (†80) na Facebooku. 

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

„Villu Gott vám určitě otevřeme, jen termín musíme posunout až na polovinu roku 2025. Věřím, že toto mé, pro mě nelehké, sdělení pochopíte. A zároveň doufám, že další informací vám všem přece jen udělám radost. O vzpomínku na Karla letos na podzim určitě nepřijdete," přichází alespoň s jednou pozitivní zprávou strážkyně zpěvákova odkazu. 

„Nemůžeme a ani nebudeme opomíjet tento významný rok Karlových nedožitých 85. narozenin a 5. výročí jeho odchodu. Proto vás všechny, co nejsrdečněji, zveme do pražské O2 areny 5. listopadu 2024 na výjimečný vzpomínkový koncert „Karel Gott - jeho písně žijí dál“, kde vystoupí celá řada hudebních hvězd, i zcela nečekaných! A už teď mohu slíbit, že vám alespoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 areny přeci jen přeneseme. Bude mi ctí, když si Kájovy nádherné písně připomenete spolu s námi. Věřím, že budete z koncertu nadšeni a posunutí otevření Villy Gott mi odpustíte!" natěšeně dodala Ivana Gottová

Velká změna v životě Ivany Gottové po koupi nové vily: Konec božského klidu!

Velká změna v Ivaniných plánech



Přečtěte si
M C
15. 4. 2024 • 20:58

Vzdycky to byla Jitrnice - hamty hamty at mam vic nez tamty 🤣🤣🤣

Alva
15. 4. 2024 • 14:57

Dívala jsem se teď na dokufilm o Karlovi, viděla jsem poprvé a byla jsem hodně rozčarována.

miroslava13
15. 4. 2024 • 14:50

To na Kájovi bude furt vydělávat? Vstup do vily určitè nebude zdarma!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.