Veřejná potupa Marka Ebena! Trapné momenty přehlížení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Veřejná potupa Marka Ebena! Trapné momenty přehlížení

Marek Eben na cenách Anděl 2023
Marek Eben na cenách Anděl 2023 (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek)

„Teda výhoda je, že jezdím tím MHD zdarma a to fakt jezdím pořád," libuje si čerstvý důchodce Marek Eben (66). Jedním dechem ovšem zmiňuje i ponížení, kterému je přitom vystaven!

„A to by člověk neřekl, jaký je to rozdíl. Protože dřív jste museli mít přece jenom nějaký průkaz, ale od těch pětašedesáti už nemusíte mít nic. Což je teda horší, že? Revizoři jsou zkušení, a když přistoupí, oni už k vám ani nejdou," svěřil se moderátor oblíbené StarDance na vlnách Radiožurnálu.

Gott plánoval vzpomínkový koncert po své smrti. A Eben čelí šokujícímu nařčení

Video se připravuje ...

„To je trošku dehonestující, že revizor vidí ten materiál, co tam sedí, a ví, že ten je určitě zdarma. Jo, tak to je. To je drobně ponižující, ale jinak to, že pořád kolem vás jezdí nějaký dopravní prostředek, do kterého můžete kdykoli nasednout a kdekoli z něj vylézt, ale nic k tomu nepotřebujete, to je okouzlující," dodal Marek Eben.

Eben utíkal po StarDance do špitálu, kvůli mámě! A rychlý porod Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
21. 4. 2024 • 11:10

Líbí se mi ten jeho smysl pro humor. Marek E. si umí udělat legraci i ze sebe.. No, když ta duše v těle nestárne, zatímco tělo stárne – opravdu vzniká občas rozpor v člověku. Stárnutí pro duši je cizí, nepřirozené. A musí ho přitom snášet, neboť je uvězněna v tělesné schránce, podléhající času. Kdo dokáže se nad tímto rozporem povznést a nebude se kvůli tomu v kuse sžírat – ten má rozum a úroveň. Samozřejmě je třeba se o sebe starat, neopouštět se. No přijde mi tragikomické, když se někdo např. v 50-ce hraje na mladíka, zasekne se vývojově někde na úrovni adolescenta..
Tento pán je inteligentní. Vážím si ho, hlavně za jeho postoj a úctu k manželce. Sympatický člověk, se vzácným charakterem.

j.p.toman
20. 4. 2024 • 18:17

Jako bych to psal já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.