Velké gesto Artura Štaidla: Po deseti letech od smrti mámy Ivety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velké gesto Artura Štaidla: Po deseti letech od smrti mámy Ivety

Artur se pustil do studia lidské duše
Artur se pustil do studia lidské duše (archiv Blesku)

Po smrti obou rodičů spadlo Arturovi Štaidlovi (27) do klína milionové jmění. A to není vše, měsíčně si přijde i na slušnou částku za tantiémy. Ani to však pro Artura automaticky neznamená doživotní "veget". Vystudoval hotelnictví, kterému se úspěšně věnuje, rozjel svůj byznys s prodejem tabáku a teď se pustil do studia lidské duše.

„Já jsem se vždycky rád bavil s lidmi o jejich problémech a lidé měli zase tendenci chodit za mnou,“ popsal pro eXtra.cz důvody, proč vplul do studia psychologie Štaidl. V kuloárech se ale proslýchá, že hlavním důvodem, které jej k rozhodnutí dovedl, je touha pochopit mámu Ivetu Bartošovou (†48), která před deseti lety ukončila svůj život na kolejišti v Uhříněvsi. 

Syn Bartošové (†48) a Štaidla (†75) Artur: Rozchod! Teď se pustil do obchodování

Video se připravuje ...

S ohledem na uvedení cyklu Málo mě znáš, který shrnuje nejvýraznější milníky jejího života, se znova otevřela otázka, zda nebyla její smrt zbytečná. Jak už Deník Aha! informoval, její blízké okolí z řad známých tváří se opakovaně vyjádřilo, že kdyby se Bartošové bývalo dostalo kvalitní psychologické péče, patrně by měla šanci i na úspěšnou léčbu. 

„Škoda, že v té chvíli nebyli kolem ní lidé, kteří by jí pomohli. Dnes by mohla zpívat a vydávat desky. Lidé ji strašně milovali,“ řekl například novnářům operní pěvec Štefan Margita (67), který měl i s Hankou Zagorovu (†75) ke zpěvačce velmi blízko.

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
12. 4. 2024 • 08:34

A ten poslední magor ji dodělal

Uživatel_5814161
11. 4. 2024 • 13:58

To je všechno hezký, ale když psychicky labilní člověk a k tomu alkoholik či narkoman dostane nabídku, ale odmítne jí, protože v tom stavu je mu líp než v normálním světě, který umí být i zlý, tak s takovým člověkem nehnete i kdyby vás kolem něj tancovalo 150.
Iveta to tak prostě měla dáno v osudu a s tím se nedá nic dělat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.