Čtyřnásobný táta Mirek Etzler: Expartnerka ho připravila o syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Čtyřnásobný táta Mirek Etzler: Expartnerka ho připravila o syna

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Blesk:Renata Matějková)

Byl třikrát ženatý a je otcem čtyř dětí. S dcerami Markétou a Magdalénou z prvního manželství a nejmladším synem Samuelem (5,5), kterého zplodil se současnou partnerkou Helenou (42), vychází Miroslav Etzler (59) skvěle. Se synem Christianem, jehož maminkou je jeho druhá žena herečka Zuzana Bydžovská (62), je to naopak. Jejich vztahy jsou na bodu mrazu.

Všechno se pokazilo poté, co herec opustil svou druhou ženu Zuzanu kvůli Vilmě Cibulkové (60). Podle informací Nedělního Aha! se Bydžovská s rozchodem nikdy nevyrovnala a svému ex se pomstila tím, že mu zakázala vídat se s jejich synem.

Čas nic nespravil

Nyní je sice z Christiana dospělý muž a Mirek má novou rodinu, na chladných rodinných poutech se ale nic nezměnilo. „Vztah se synem se neurovnal a nikdy nebude dobrý. Se svými dvěma dětmi z prvního manželství jsem v pohodě, akorát toho třetího neznám. Nikdy to nebude dobré. Mám čtyři děti, ale stýkám se jen s třemi,“ svěřil Nedělnímu Aha! herec, který má s poslední partnerkou Helenou malého Samuela. Ale ani to ho nedonutí počtvrté vlézt do chomoutu.

Zuzana Bydžovská - držitelka tří Českých lvů debutovala již ve svých jedenácti letech

Video se připravuje ...

Počtvrté už ne!

„Čím jsem starší, tím víc pozbývám smyslu toho svazku. Byl jsem ženatý třikrát a počtvrté už opravdu nepotřebuju,“ má jasno Mirek. Ten si na prahu šedesátky (letos 22. prosince oslaví kulatiny – pozn. red.) užívá mladého rošťáka, ale navíc je i už dvojnásobným dědou. „Markétka má dvojčata, takže jsem velmi šťastný dědeček,“ konstatuje herec, který se objeví ve třech epizodách nového primáckého seriálu Lež na pláži.

Proč nechce točit

Etzler kdysi patřil k velmi obsazovaným filmovým a televizním hvězdám, teď ale nabídky odmítá. „Nechci moc točit. Baví mě divadlo a leckdy odehraju i sedmadvacet představení v měsíci. Hraju s bezvadnýma lidmi, jako jsou Simona Stašová, Martin Pechlát nebo Eliška Balzerová, a to mě moc těší,“ usmívá se Mirek.

Upřímný Miroslav Etzler: Nezná syna a čtvrtou svatbu odmítá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
9. 4. 2024 • 09:41

Egoistickej. Patří mu to.

bella.
8. 4. 2024 • 00:01

Bydžovská je zvláštní žena.
Se jí nedivím!
Etzler je dost hnusný chlap a teď ve stáru navíc šišlá, asi má nové zuby.Nevím, jestli je možné zakázat styk s dítětem jen tak!

Věra Juránková
7. 4. 2024 • 20:36

O syna se připravil sám, měl nechat kalhoty zapnutý.

vychechtaná
7. 4. 2024 • 16:49

Tenhle chlap je pěkný ptáček. Chudinky jeho bývalé ženy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.