Z rozhodnutí nemocné Brendy mrazí: Vše kvůli mámě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Z rozhodnutí nemocné Brendy mrazí: Vše kvůli mámě

Herečka se zbavuje věcí
Herečka se zbavuje věcí (archiv Blesku)

S osudem, že její čas možná i brzy vyprší, je představitelka seriálové Brendy, Shannen Doherty (52), naprosto smířená. Odpovědně proto přistoupila i k jednomu ze zásadních rozhodnutí, které má po její smrti ulehčit práci pozůstalým.

„Mojí prioritou je v tuto chvíli moje máma. Vím, že pro ni bude těžké, když zemřu dřív než ona. Nechci, aby měla spoustu věcí k řešení. Nechci, aby měla čtyři úložné prostory plné nábytku,“ přiznala ve svém podcastu Let´s Be Clear Doherty, která bojuje s pokročilým stádiem rakoviny mozku. 

Shannen Doherty ukazuje surovou realitu života s rakovinou

Video se připravuje ...

Velká část věcí tak míří do prodeje, část putuje na charitativní účely. Prodává se i její ranč v Tennessee, kde měla herečka v plánu vytvořit sídlo pro nechtěné nebo týrané koně, ke kterým měla od útlého mládí velmi kladný vztah. Peníze podle svého posledního vyjádření použije na dovolenou s maminkou. 

Doherty také již vypořádala veškerý svůj majetek. Spravedlivě prý podělila rodinu a pozůstalé. Podle ní o ně bude dobře postaráno. 

Shannen Doherty mluví o své nemoci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
4. 4. 2024 • 09:28

... o Brendě čteme už nejméně 5 let dojímavé články jak se loučí ze životem a pořád žije dál . Ted prý rozdává své věci ,aby měli pozůstalí míň práce, ale možno jen vyhazovala staré krámy do odpadu.
... Brenda nás ještě všechny přežije !

AHel
3. 4. 2024 • 17:49

Chudák holka.... tolik let, držte se a bojujte, pokud je to ještě k žití...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.