Zpověď bratra princezny Diany (†36): Oběť sexuálního zneužívání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpověď bratra princezny Diany (†36): Oběť sexuálního zneužívání

Byli si podobní!
Byli si podobní! (Foto Profimedia.cz, ara)

Spencerova rodina jako by snad byla prokletá. Tragický osud princezny Diany (†36), jež po nešťastném svazku s králem Karlem III. (75) zahynula při autonehodě spolu s milencem Dodim Al-Fayedem (†42), nebyl jediným smutným příběhem čtyř dětí Johna a Frances.

Charles Spencer (59), Dianin o tři roky mladší bratr, se v nové autobiografii rozepsal o dětství plném sexuálního zneužívání ze strany vychovatelky na privátní škole a nenaplněném vztahovém životě v dospělosti. 

Finále Koruny: Jaké to je být Dianou odhaluje Elizabeth Debicki

Video se připravuje ...

V pouhých 11 letech zažil nechtěné osahávání a líbání od dospělé osoby. „Vychovatelka nad námi měla absolutní moc, byla to mistryně emocionální manipulace. Probudila v nás primitivní pudy, které v duši takhle malého chlapce prostě nemají své místo,“ ohlíží se hrabě otevřeně na své školou povinné roky. Ve 12 letech si pak na rodinné dovolené zaplatil sexuální pracovnici. Kromě kapesného tak přišel především o svou nevinnost. Charlesův smutný osud ale pokračoval i nadále. Aktuálně za sebou má dvě zkrachovalá manželství a jedny zrušené zásnuby. Tohle a ještě mnohem více odhalil v knize, jež vyjde 24. března.



Přečtěte si
Milla
25. 4. 2024 • 01:34

Prokletí ? To sotva. Nechutní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.