Nejtěžší rozhodnutí Kaisera! Přichází o místo, kde nechal srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejtěžší rozhodnutí Kaisera! Přichází o místo, kde nechal srdce

Oldřich Kaiser prodává chalupu
Oldřich Kaiser prodává chalupu (RK Avion s.r.o.)

Herec a bavič Oldřich Kaiser (68) se rozhodl prodat svou milovanou roubenku, která se nachází na okraji lesa na Liberecku. Stavba pochází z 18. století a herec si ji vlastníma rukama zrekonstruoval.

Oldřich Kaiser s těžkým srdcem prodává chalupu z roku 1780, kterou přeměnil vlastními silami do dnešní podoby. Na této chalupě relaxoval a hledal inspiraci ke své práci a ve které společně s Jiřím Lábusem vytvořili legendární scénky,“ píše se v inzerátu na iDnes reality. Za nemovitost herec žádá 6 milionů korun.

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá: Proč je herec na řetězu?

Video se připravuje ...

Kaiser roubenku zdědil v roce 2002, tehdy byl ale pouze částečným majitelem. Až o 5 let později získal nabývací titul na celou nemovitost. Jelikož se na roubence podepsalo stáří, Oldřich se rozhodl ji zrenovovat. V roce 2016 chaloupku kompletně proměnil jak zevnitř, tak zvenčí. Ne všem jeho sousedům to ale bylo po chuti. Bavič totiž svou chaloupku nabarvil namodro a podle některých lidí z okolí to narušilo historický nádech celé stavby. Naštěstí se jeho chata nenachází v chráněné oblasti, takže se úspěšně vyhnul sankcím.

Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.