Žhavé novinky u Konvalinkové s Kaiserem: Romantika jako hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žhavé novinky u Konvalinkové s Kaiserem: Romantika jako hrom!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Foto Aha! – Martin Hykl, ČRo, ara)

Oblíbená herečka chrlí jedno překvapení za druhým! Chvíli poté, co se podělila o svůj pikantní moderátorský sen, prozradila Naďa Konvalinková (72) ještě jedno tajemství – její exmanžel Oldřich Kaiser (68) jí prý každý den posílá květinu!

O svém, prozatím nesplněném snu, se svěřila v zájezdové show Rozhlas jede za vámi, se kterou brázdí Česko moderátor Aleš Cibulka (46) s generálním ředitelem ČRo René Zavoralem (47) a dalšími hvězdnými hosty.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

Jen po mobilu

Hereččina odpověď na otázku, jaký pořad by si ráda vyzkoušela, všem přítomným tak trochu vyrazila dech. „Já bych docela chtěla nějaký erotický pořad. To by nikdo nedal,“ nechala se slyšet hvězda pořadu Pochoutky na talíři. „Zvala bych si mladé muže, osobnosti, aby mi povídali o sexu. Já bych je jen tak zpovídala a takhle bych se zase něco naučila. Jak babička říkala – koukej se učit!“ smála se bez rozpaků Konvalinková. A vzápětí se svěřila, že od exmanžela Kaisera dostává každé ráno květinu. „Ovšem pouze elektronickou, přes mobilní telefon!“ vysvětlila Naďa.

Na cestách

Rozesmála tím i René Zavorala. Ten má jako generální ředitel ČRo mnoho pracovních povinností, mezi lidi ale chodí rád. „Jsem mezi posluchači mnohem radši, než u nás v pátém patře na Vinohradech. Těším se na ta setkávání v Rozhlas jede za vámi, letos jich máme ještě, myslím, sedm. Začínáme ve Strakonicích a končíme v prosinci v Turnově,“ prozradil v pořadu, jehož záznam ČRo odvysílal včera večer.

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá: Proč je herec na řetězu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
25. 3. 2024 • 13:49

A umí tu kytku rozkliknout? Q

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.