Komplikace Fišarové v boji s rakovinou: Prořízli jí močový orgán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Komplikace Fišarové v boji s rakovinou: Prořízli jí močový orgán!

Radka Fišarová
Radka Fišarová (archiv Blesku)

Pohromy jako na běžícím pásu. Muzikálová hvězda Radka Fišarová (46) si sáhla na dno hned dvakrát. Česká Edith Piaf se přitom o své zdraví starala vždycky příkladně. Přesto křehké zpěvačce našli rakovinu a pak žila tři měsíce s umělým vývodem.

Radka chodila na preventivní prohlídky a byla očkovaná proti HPV. I tak před deseti lety onemocněla rakovinou děložního čípku, a navíc lékaři nemoc objevili pozdě. Při pravidelných preventivních prohlídkách na gynekologii na ni prostě nepřišli. „Může se totiž ukázat jakási falešná negativnost,“ svěřila se Fišarová v pořadu 13. komnata.

Karel III. má rakovinu, co bylo po diagnóze, usmíří se rodina? A Agáta prodává dary od Soukupa

Video se připravuje ...

Nejmladší představitelce Evity bývalo hodně špatně. Když jí rakovinu zjistili, byla už ve třetím stadiu. Zpěvačka se tak musela rychle rozhodnout mezi operací a chemoterapiemi. Zvolila zákrok, ale tím si paradoxně přivodila další komplikace. Při operaci totiž Fišarové prořízli močovod, a Radce tak museli udělat umělý vývod. Tři měsíce pak musela čekat, než ho lékaři mohli zaslepit.

„Bylo to těžké. Propadla jsem se do depresí. Vůbec jsem nemohla jíst zhubla jsem na čtyřicet jedna kilo,“ svěřila Radka Nakonec, zejména kvůli malému synovi Oskarovi, našla sílu a odrazila se od svého zdravotního dna.

Seroš X: Smysl pro tumor

Video se připravuje ...

O Hánovi mlčí!

Otcem Radčina dnes již dvanáctiletého syna Oskara je Jiří Hána (47), kapitán Kovář ze seriálu Specialisté. Byli spolu 8 let. Zvláštní je, že během natáčení pořadu Fišarová ani jednou nevyslovila jeho jméno, hovoří o něm jen jako o partnerovi. „Začala jsem mít pocit, že mám nějaký cizí předmět v břiše, jako bych pořád byla těhotná. Začalo mi být hodně špatně, přidaly se malátnosti, slabosti, zvracení, nepřidávalo mi ani domácí prostředí, gradovala u nás krize,“ prozradila jen o situaci před deseti lety.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.