Alain Delon na večeři v Kampa Parku - Okouzlila ho Miss Hadašová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alain Delon na večeři v Kampa Parku - Okouzlila ho Miss Hadašová

Alain Delon se nemohl odtrhnout od loňské České Miss Lucie Hadašové.
Alain Delon se nemohl odtrhnout od loňské České Miss Lucie Hadašové. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Francouzský svůdník Alain Delon (72) v pátek večer nemohl spustit oči z loňské České Miss Lucie Hadašové (21). Nové silikony – trojky prsa dělají divy. Lucie dělala herci a předsedovi poroty České Miss společnost na večeři v jednom z nejluxusnějších podniků v Praze, v Kampa Parku. Delon vypadal, že by si při odjezdu z restaurace nejraději Lucii naložil k sobě do auta a odvezl do hotelu.

Honosnou páteční večeři samozřejmě zorganizovala i zaplatila ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová (36), kterou do Kampa Parku doprovázel její přítel a jeden z nejbohatších mužů v Česku Zdeněk Bakala.

Alain Delon přiletěl do Prahy v pátek o půl šesté večer. Hned po příletu zamířil do odletové haly, kde si prohlédl dvanáctku finalistek a odjel do hotelu Marriot. Hodina odpočinku mu jen prospěla, na večeři vypadal čile a svěže a rozhodně mu nechybělo jeho pověstné charizma. Přestože na letišti vzýval skoro do nebe Dagmar Havlovou, o které prohlásil, že je to jedna z nejhezčích Češek, která kromě mladistvého zjevu disponuje i vybraným chováním, je inteligentní a má šlechetné srdce, později svůdným pohledem na pozdní večeři doslova spaloval i loňskou Českou Miss Lucii Hadašovou.

3.2.2008

Petra Němcová: V diamantech za miliony
Missky ukázaly IQ! To se tedy budete divit!
Xaverův křížový výslech - Michaela Maláčová: Delon je skromný
Favoritkou je Bučková. Maláčová už nekojí

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.