Petra Němcová: V diamantech za miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Petra Němcová: V diamantech za miliony

Petra Němcová přiznala, že nikdy žádnou korunku nedostala. Tato má hodnotu 1250 tisíc a dnes si ji nasadí vítězka České Miss.
Petra Němcová přiznala, že nikdy žádnou korunku nedostala. Tato má hodnotu 1250 tisíc a dnes si ji nasadí vítězka České Miss. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Modelku Petru Němcovou (28) čekají v Česku tři dny bez odpočinku. „Já snad ani nebudu mít čas na spánek,“ prozradila modelka, která před dvěma lety přežila tsunami.

A tři dny beze spánku...

Do Prahy přiletěla ve čtvrtek odpoledne a mimo to, že vedle Terezy Maxové (36) a Alaina Delona (72) dnes večer usedne do poroty soutěže krásy Česká Miss (Nova, 20.00), ji čeká focení nové kolekce diamantových šperků pro firmu Alo jewelery. A bude to náročné! Na spaní a zábavu nebude čas...

Včera brzy ráno se Němcová svěřila do rukou vizážistů a kadeřníků. „V deset se začíná fotit, ani o minutu později,“ přikázal fotograf Goran Tačevski, který s Němcovou vytváří fotografie do katalogu šperků pro Alo jewelery. „Budeme fotit až do neděle, je toho hodně, asi třicet setů. Petra si odskočí jen na slavnostní finále, a pak zase zpátky do práce,“ řekl majitel společnosti Aloiz Ryšavý. Jako jeden z partnerů České Miss samozřejmě modelce na slavnostní večer zapůjčí i šperky. „Petra bude mít náhrdelník za milion,“ prozradil majitel klenotů. A ve vypůjčené sadě diamantů půjde i moderátorka večera Jana Štefánková a ředitelka soutěže Michaela Maláčová, která už má luxusní náhrdelník doma. „Budeme tam mít deset lidí z ochranky, která bude nepřetržitě hlídat všechny, jež budou mít naše šperky zapůjčené. To znamená i dvanáctku finalistek České Miss,“ upozornil Ryšavý.

Petra Němcová přijela na včerejší focení v dobré náladě. „Pusťte mi tam nějakou pořádnou hudbu, ať si můžu zatančit,“ volala na lidi v ateliéru. A přestože ví, že ji čeká náročný víkend, slavnostní večer České Miss si chce pořádně užít. „Na after párty to pořádně rozjedu, ale až odejdou novináři,“ těšila se Petra. To francouzský herec Alain Delon má na večírek dorazit jen na chvíli. Do Prahy přiletěl včera o půl šesté odpoledne a nepřál si být jakkoli rušen. Tisková konference, která byla v plánu, musela být odvolaná. Hned z letiště zamířil do hotelu, aby se pořádně vyspal a připravil na nelehkou funkci předsedy poroty České Miss, které se pro letošní rok vzdala Michaela Maláčová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.