Kloubková v problémech kvůli dceři: Nevěděli, čí je to dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kloubková v problémech kvůli dceři: Nevěděli, čí je to dítě!

Kristina Kloubková  s dcerou
Kristina Kloubková s dcerou (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Dovolená s dětmi je sama o sobě dobrodružným zážitkem, po kterém by mělo následovat ještě jedno volno na to pravé načerpání energie. Když s dětmi navíc nastanou komplikace už na letišti, nejednoho rodiče z toho málem trefí. Své o tom ví i moderátorka Kristina Kloubková (47).

Na cestování s dětmi to chce mít opravdu hroší kůži. Problémy mohou nastat, sotva člověk opustí práh domu. Moderátorka Novy Kristina Kloubková si prvotní nepříjemnosti kolikrát odbyla již na letišti. „Moje dítě se jmenuje jinak než já, můj partner se jmenuje taky jinak a dneska nemáte děti v dokladech. Takže se nám párkrát stalo na letišti v zahraničí to, že nevěděli, čí je to dítě. Proto bych doporučila nezapomínat s sebou rodný list,“ cituje moderátorku server TN.cz.

Kristina Kloubková otevřeně o psychických problémech: Zachránil ji partner tanečník

Video se připravuje ...

Ačkoli se to může zdát neuvěřitelné, jak se říká, jiný kraj, jiný mrav. Na to ostatně výše zmíněný server upozornila i obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek. „Může se stát, že bez problému odletíte a na místě se dítěti nemusí něco líbit, babičce s dědou udělá scénu a začne se vztekat. Už jsme měli takové klienty, kteří řešili, že tam najednou přišli lidé z místních úřadů a oni museli prokazovat, že to dítě k nim patří,“ vysvětlila Lenka Pátek. Počítat se tak na dovolené s dětmi má opravdu s čímkoli...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.