Kloubková o vážné nemoci: Strach, tělo začalo kolabovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kloubková o vážné nemoci: Strach, tělo začalo kolabovat

Kristina Kloubková si sáhla na dno
Kristina Kloubková si sáhla na dno (Blesk)

Moderátorka Kristina Kloubková (46) patří k oblíbeným tvářím Novy. Z práce, která ji tolik naplňuje, ji však poměrně nedávno vyřadily vleklé psychické problémy, kdy se doslova obávala, zda přežije...

O svých problémech veřejně nemluví. Na setkání na hřišti dětské psychiatrie v Motole však udělala výjimku. Poprvé přiznala, že bojovala s panickými stavy. Přicházely plíživě, když ale udeřily v plné síle, trvalo celé čtyři roky se jich zbavit. 

Kristýna Kloubková přiznala, že přemýšlejí o přírůstku do rodiny

Video se připravuje ...

„Myslím, že je u mě spustil porod. Tak kdoví, zda i u mě nějaká poporodní deprese nebyla, byť to nebylo o tom, že bych nemilovala svoje dítě. Ale tam nastoupil strach, který během let vyrostl do obřích rozměrů a plíživě se rozrůstal, až tělo začalo kolabovat,“ cituje Kloubkovou Super.cz. „Důležité je, že když to na člověka jde, nemůže dýchat a má pocit, že má infarkt, musí se naučit zklidnit, přepnout hlavu. V řešení je důležitá odborná pomoc. Já jsem brala rok antidepresiva a pak jsem je rok vysazovala. Nechtěla jsem je brát, brala jsem to jako selhání, ale bylo to třeba a nelituju toho,“ doplnila. 

Zdravotní stav hluboce zasáhl i do její profese. Diváci však nic nepoznali, v televizi jí totiž vyšli maximálně vstříc. „Měla jsem volnější režim, nikdo nepostřehl, že se něco takového stalo. Hlavně jsem měla pocit, že tam mám tu oporu,“ říká dnes s vděčností. 

Kristina Kloubková o seznámení s dcerou partnera: Mluvily spolu anglicky

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.