Harry se po roce vrátil domů: Usmíří královskou rodinu rakovina?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Harry se po roce vrátil domů: Usmíří královskou rodinu rakovina?!

Princ Harry má kvůli vážné nemoci otce mířit do Británie
Princ Harry má kvůli vážné nemoci otce mířit do Británie (Profimedia)

Teď, nebo nikdy... Příkopy mezi členy urozené rodiny působily ještě minulý týden jako zoufale hluboké a nepřekonatelné, nyní ale ve stínu děsivé diagnózy krále Karla III. (75) zavládla naděje. Mohlo by se ukázat, že vše zlé bývá pro něco dobré, a královo neštěstí konečně rodinu zase stmelí.

Princ Harry (39) žije v přesvědčení, že v Buckinghamském paláci pro něj není místo. Celý život se těžce vyrovnává s osudem druhorozeného, rebela a rošťáka s volnějším režimem, ale bez privilegií a sympatií budoucího panovníka. Další spory rozdmýchala jeho svatba s neurozenou, ještě ke všemu rozvedenou herečkou Meghan Markleovou (42) a marná snaha novomanželů o prosazení svých zájmů v rámci »Firmy«. Hřebíček do rakve zatloukla Harryho loni vydaná autobiografie Náhradník, v níž obvinil Williama (41) z napadení a švagrovou Kate (42) označil za chladnou a bezcitnou, nit suchou nenechal ani na otcově druhé ženě Camille (76).

Král se ho nevzdal

Karel III. (75) neustále opakoval, že „Harry má doma dveře vždy otevřené“. A kdy jindy této nabídky využit, než když vám otec osobně zatelefonuje, aby se podělil o fakt, že se musí léčit s rakovinou?! Princ tak v Kalifornii chytil první letadlo a hned včera měl přistát v Británii, aby nemocného otce navštívil. Setká se ale i se starším bratrem? Budou William a Harry schopni překonat tak silné zklamání a ztrátu důvěry? A nemělo by být smíření se členy rodiny na vrcholu žebříčku priorit budoucího krále? Naposledy se viděli během korunovace, kde se ovšem Harry jen bleskově otočil.

Meghan hrozí evakuace

Manželku a děti nechal Harry zatím doma. Pokud má dojít k návratu ke kořenům, rozhodně se bude jednat o běh na dlouhou trať a Meghan, Archie (4) a Lilibet (2) se jeho začátku účastnit nebudou. Zatímco se ale princ usmiřuje s otcem, jeho rodině doma v Los Angeles hrozí seriózní nebezpečí! Kalifornii v posledním týdnu sužuje silný vítr a přívalový déšť. Spolu s domy celebrit jako Lady Gaga (37) nebo George Clooney (62) se tak Harryho sídlo ocitlo v povodňovém nebezpečí, a dokonce mu hrozí evakuace!

Lékaři i král zůstávají pozitivní

Chytili to včas! Po prvotním šoku si panovník a jeho nejbližší mohli alespoň trochu oddychnout. Díky rutinní operaci zbytnělé prostaty se na královu rakovinu, separátní, nijak nesouvisející s prostatou samotnou, přišlo velmi brzy a veškeré prognózy tak věští hladké uzdravení. „Král je velice vděčný svému lékařskému týmu za rychlý zásah a těší se, až se v plné síle vrátí ke svým povinnostem,“ stálo v oficiálním prohlášení. Palácové zdroje britských médií pak přidávaly, že král i jeho lékařský tým jsou ohledně pronóz „ohromně pozitivní“. Během ambulantní léčby bude Karel III. dodržovat klidový režim a vykonávat pouze úřední práce »od stolu«.

Harry a Meghan na filmové premiéře

Video se připravuje ...

Karcinomy v rodině

Měla rakovinu i Alžběta II.?! Podle jednoho z královniných životopisů, který vyšel záhy po její smrti v roce 2022, trpěla Alžběta II. (†96) vzácnou formou rakoviny kostní dřeně. Informaci ale nikdo oficiálně nepotvrdil. V rodové linii Windsorů už se však toto onemocnění prokazatelně objevilo. Karcinom plic byl jednou z příčin úmrtí Alžbětina otce Jiřího VI. (†56), který se do ní však »zodpovědně« prokouřil. A na rakovinu nakonec zemřel i jeho bratr, abdikant Eduard VIII. (†77), tedy Karlův prastrýc.

Kdo teď bude vládnout?

V případě, že by léčba zabránila králi ve vykonávání vladařských povinností, může Karel III. přidělit výkon jistých panovnických privilegií tzv. státním kancléřům. Jejich seznam zahrnuje choť panovníka a jeho nejbližší dospělé (21 let a víc) následníky. S ohledem na to, že někteří členové rodiny se vzdali či byli vyřazeni z řad pracujících členů »Firmy«, zůstávají jako možní královi zástupci královna Camilla (76), korunní princ William (41), princezna Anne (73) a princ Edward (59). Mohou např. podepisovat listiny, nesmí ale rozpustit parlament ani jmenovat premiéra.

Krušné časy...

V posledních týdnech v královské rodině jedna špatná zpráva stíhá druhou! Kromě Karlovy operace prostaty a jeho nové diagnózy řešila »Firma« také operaci břicha princezny Kate, o jejímž stavu se nic bližšího neví, rakovinu kůže (melanom) zrzavé vévodkyně »Fergie« (64) a v neposlední řadě nová obvinění z pedofilie týkající králova bratra, prince Andrewa (63).

Slavnostní banket na počest krále Karla III. a královny Camilly ve Versailles.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
7. 2. 2024 • 11:15

Žena druhorozeného královského syna je zdá se psychopatická osoba, která není schopna žádných kompromisů, to není možné, aby se rodiny usmířily, Jedině, že by černoška vládla v Austrálii a budoucí mladý král s Kate v Anglii. Chce být královnou za každou cenu, a když né, tak rozbourat monarchii...

pravlast
7. 2. 2024 • 10:38

Kukačka Harry do rodiny nepatří,jeho otecem by major krysa,ten co kdysi učil Lady Di jezdit na koni.Tehdejší princ a dnešní král prostě nemůže přiznat pa*rohy.Dokonce ten otec měl být manželem současné královny a tehdejší milenky Charlese III.Blesk o tom nejednou psal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.