William králem? Zdrcující zpráva otřásla nejen Anglií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

William králem? Zdrcující zpráva otřásla nejen Anglií

William musí být jako následník připraven na všechno
William musí být jako následník připraven na všechno (EPA, Profimedia.cz, Isifa.com)

Všichni příznivci královské rodiny jsou nyní strachy bez sebe. Buckinghamský palác totiž vydal zdrcující zprávu. Podle všeho má král Karel III. rakovinu.

„Jeho Veličenstvo se rozhodlo sdělit svou diagnózu, aby předešlo spekulacím a v naději, že to pomůže pochopení veřejnosti pro všechny, kteří jsou na celém světě postiženi rakovinou,“ stojí v oznámení paláce. Král před nedávnem podstoupil operaci zvětšené prostaty, objevily se tedy fámy, že právě v tomto místě rakovina zaútočila. To ale palác vyloučil.

Slavnostní banket na počest krále Karla III. a královny Camilly ve Versailles.

Video se připravuje ...

„Jeho Veličenstvo se léčí s nezhoubným zvětšením prostaty. Právě při tomto zákroku byl zaznamenán samostatný problém, jenž vyvolal obavy. Tento problém byl následně diagnostikován jako forma rakoviny. Bude probíhat náležitá léčba,“ pronesl mluvčí paláce a informovala o tom i stanice Sky News. S jakým druhem rakoviny Karel III. bojuje, zatím není známo. Britský panovník se z diagnózy údajně nehroutí, cítí se dobře a celou situaci bere optimisticky. Buckinghamský palác také dodal, že se král těší, až se vrátí ke svým pracovním povinnostem.

God Save the King

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kapusta
6. 2. 2024 • 10:12

Chápu obavy fanoušků monarchie. Pamatuji se, že u příležitosti korunovace Karla lll byla zveřejněna věštba jakéhosi renomovaného věštce, která až děsivě předpovídala krátký čas královy vlády !
"Bůh ochraňuj krále!".

AHel
6. 2. 2024 • 09:47

Byl a je pod nejlepší kontrolou, to dá, držím mu palce. Tato špatná diagnoza není letenka do rakve už dávno. Hodně zdraví a dobrou náladu.

Celebrity-chachacha
5. 2. 2024 • 22:47

Trapný titulky pisálků s IQ tykve.

hejhej
5. 2. 2024 • 20:47

Opět stupidnín nadpis - typický pro trapného redaktora AHA: Král umírá ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.