Vendula přišla o miliony. A dostane je Bendová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula přišla o miliony. A dostane je Bendová!

 (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA (mac) – Před rokem soucit vzbuzující vdova, zlomená sebevraždou manžela. Od té doby se ale obraz Venduly Svobodové (35) v očích veřejnosti notně pokřivil.


Už se to otáčí

A tak když jí teď vypršela smlouva na reklamní kampaň s kosmetickou firmou Dermacol, dozvěděla se kontroverzní vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68), že už další pokračování nebude. Firma nemá zájem. Na vině je prý i nová skandální knížka, s níž je Vendula spojována. Dermacol si proto našel náhradu – sexbombu Alici Bendovou (34)! Do její peněženky tak spadne i závratný honorář, na nějž si dělala zálusk opět Vendula. Už ten loňský (1,5 milionu Kč) šel na konto její nadace Kapka naděje, které by další finanční injekce určitě nebyla proti mysli. „Tohle opravdu nemůžu komentovat,“ řekla Bendová a odkázala nás přímo na kosmetickou firmu. Ani ta ale nechce okolnosti smlouvy komentovat, stejně jako Vendula. Podle našich informací má Bendová za milionový honorář svou tvář propůjčit na 2 roky a už příští týden mají vzniknout fotky pro novou kolekci.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.