Růžičková bouchla do stolu: Líbí se to manželovi, kašlu na to, co lidi říkají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Růžičková bouchla do stolu: Líbí se to manželovi, kašlu na to, co lidi říkají

Hokejový trenér Vladimír Růžička s manželkou Marií Růžičkovou
Hokejový trenér Vladimír Růžička s manželkou Marií Růžičkovou (Koláž Blesk sport)

Marie Růžičková (34) je královnou vlasových proměn a na hlavě už měla opravdu nespočet barev. Nedávno sice prozradila, že nejlépe se cítí v černé, ale podle její nejnovější fotky se zdá, že se opět rozhodla pro změnu a sáhla po světlejším odstínu!

Na první pohled to vypadá, jako kdyby se Marie opět přebarvila. Manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (60) ale rázem vysvětlila, že světlé prameny si pouze napletla. „Já teď nic nezesvětluji a jsem stále černovlasá. Já si to jenom naplétám, to je kanekalon a není to zesvětlené. Můžete si tam naplést, co chcete, a já to ráda střídám. Teď půjdu zase na nové, možná si tam dám černou nebo červenou. Ale moje vlasy jsou černé," prozradila Marie pro eXtra.cz.

Marie Růžičková měla v předstihu připravené všechny dárky a napečené cukroví. Proto si mohla odpočinout u stavebnice či u oblíbené pohádky…

Video se připravuje ...

„Mám ráda ty tmavé odstíny, líbí se to i manželovi. Už kašlu na to, co lidi říkají a že mě hejtují, už je mi to jedno," pronesla rázně Růžičková. Její cesta za zdravým sebevědomím ale nebyla jednoduchá. Trvalo jí celkem dlouho, než se oprostila od toho, co o ní říkají lidé na sociálních sítích. „Já jsem chtěla vypadat jemněji, chtěla jsem se zavděčit, chtěla jsem působit mladší a milejší, ale nejsem to já. Tak holt budu vypadat starší a přísnější, je mi to jedno. Nevypovídá to o tom, jaký jsem člověk. A neovlivním, co si myslí druzí," dodala kráska.

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
18. 3. 2024 • 10:01

obočí,řasy a ta ústa...nepěkné, neslušivé...to je nějaká duševní porucha, že se takto hyzdí a hyzdí...

nico
27. 1. 2024 • 18:16

To je fakt živý?

Uživatel_973012
27. 1. 2024 • 14:05

Nevím, jak se tohle může někomu líbit. Hlavně manželovi. To se jí nebojí ?
Tohle na mě kouknout v noci, tak mám infarkt.

draurora00
26. 1. 2024 • 20:11

Adammsova rodina, brrr...

hejhej
26. 1. 2024 • 13:20

Růžičková asi ení úplně normální. To, že se jejímu manželovi líbí, že vypadá jako strašidlo je jejich věc, ale proč ten svůj odporný ksicht cpe do bulváru?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.