Bolestné přiznání Růžičkové: Taková je pravda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bolestné přiznání Růžičkové: Taková je pravda!

Hokejový trenér Vladimír Růžička s manželkou Marií
Hokejový trenér Vladimír Růžička s manželkou Marií (Koláž Blesk sport)

Manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (60) Marie Růžičková (35) ráda experimentuje se svými vlasy. Nedávno se přebarvila na platinově blond, teď chce být ale znovu tmavovláska. Prozradila i důvod, který je celkem smutný.

Marie přiznala, že s výraznými změnami své vizáže začala proto, že se chtěla lidem zavděčit. "Největší paradox je ten, že já se neumím přetvařovat. Ale v tomhle případě mě mrzelo, že nikoho nezajímá, že jsem dobrá máma a že jsem hodný člověk, co by se rozdal, ale lidi tě hejtí kvůli tomu, jak vypadáš,“ vysvětlila Růžičková pro eXtra,cz. Lidé ji kritizovali mimo jiné za to, že v tmavých vlasech vypadá staře a přísně.

Slavný hokejový kouč Vladimír Růžička vzal své holky na Bratislavský hrad.

Video se připravuje ...

To byl jeden z důvodů, proč se Marie přebarvila na blond. "Neříkám, že by mi ta blond neslušela. Já mám ráda ty studené odstíny, ale už to nedávám. Já jsem chtěla vypadat jemněji, chtěla jsem se zavděčit, chtěla jsem působit mladší a milejší, ale nejsem to já,“ pronesla manželka hokejového trenéra. Z názorů ostatních si dnes už těžkou hlavu nedělá. „Tak holt budu vypadat starší a přísnější, je mi to jedno. Nevypovídá to o tom, jaký jsem člověk. A neovlivním, co si myslí druzí," dodala na závěr kráska.

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
20. 11. 2023 • 19:44

Díky plastikám udělala ze sebe šeredu.

draurora00
20. 11. 2023 • 18:04

Proč ten srdcervoucí titulek? Ta umělá paní snad zajímá jen dědu růžičku.

AHel
20. 11. 2023 • 14:28

Ta paní je zoufalec, chce se zavděčit, co to je? Nedospělá, bez sebevědomí a sama se chválící....to je bomba....maminka či tatínek jí neřekli v mládí, že samochvála smrdí...ach jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.