Životní zlom u Růžičkové: Začala jsem s tím veřejně teprve vloni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Životní zlom u Růžičkové: Začala jsem s tím veřejně teprve vloni

Marie Růžičková s manželem Vladimírem Růžičkou
Marie Růžičková s manželem Vladimírem Růžičkou (Foto Aha! – P. Rakušan a M. Rušinová, Sport – B. Reichová, J. Legner a D. Bakeš, ČTK – S. Zbyněk, Profimedia.cz, Getty Images, Instagram)

Manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky (60) Marie Růžičková (34) se nebojí experimentovat. Nedávno se obarvila na zrzavou, potom se rozhodla pro růžovou a nyní si se vrátila ke své milované blond. Vlasovým proměnám se nyní začala věnovat i pracovně.

Rozhodně se nebojí změn. Nyní se ale Marie nejlépe cítí ve své přirozené blond barvě. „Blond mi je příjemná. Je to moje přirozená barva vlasů, v tomto případě jde o vlasový náplet copánků. Je to vlastně kanekalon, což je umělé vlákno vyráběné v různých strukturách, délkách a barvách. Já zvolila blond, která mi pocitově »sedí«,“ vysvětlila Růžičková pro ŽivotvČesku.cz.

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...

Svůj koníček nedávno přeměnila v práci. „Začala jsem s tím veřejně teprve vloni. Sama jsem řešila prodlužování vlasů a naplétání copánků a objevila tuto skvělou metodu kanekalonem. Moc lidí ji tu nedělá, tak jsem se do toho pustila," svěřila se Maruška. Její nový vlasový byznys jí bezpochyby vynáší dost peněz a jako bonus se věnuje něčemu, co ji baví a naplňuje.

Marie Růžičková



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.