Sama s plačící dcerou: Uvidíme, co bude, říká Růžičková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Sama s plačící dcerou: Uvidíme, co bude, říká Růžičková

Marie Růžičková
Marie Růžičková (Blesk: Czech News Center, a.s./Martin Sekanina)

„Já jsem si z něj na začátku dělala srandu, že od něho konečně budu mít klídek. Ale realita je taková, že nám doma opravdu chybí. A pro mě je to samozřejmě o to náročnější, že teď dělám maminku i tatínka," popsala absenci manžela Marie Růžičková (35). Šedesátiletý Vladimír totiž dostal angažmá až na Slovensku, kde dělá trenéra hokejového týmu Slovan Bratislava. 

„Lejla je na nás navíc opravdu zvyklá, manžela úplně miluje, takže občas se jí stýská a tečou i slzičky. Často si ale voláme a snažíme se co nejvíc být spolu aspoň takhle. Nejvíc jsme od sebe zatím naštěstí byli asi týden, což jsme se shodli, že už bylo na hraně. Takže ano, zvládám to, ale jsme rozhodně šťastnější a spokojenější, když můžeme být všichni spolu," odtajnila Marie Růžičková smutek dcery po tátovi. Řešili proto už s manželem případné stěhování do Bratislavy?

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům:

Video se připravuje ...

„Ano, o možném stěhování na Slovensko už jsme se samozřejmě bavili. I když jsme takoví, že neradi předbíháme, takže nechceme už nyní něco najisto plánovat nebo zařizovat, jelikož nic není jisté a jsme oba i tak trochu pověrčiví. Ale ta debata už u nás proběhla. Shodli jsme se, že bychom si dokázali představit tam žít. Plus, jak říkáte, řešili jsme hlavně, kam by případně malá mohla chodit do školy. Já bych samozřejmě manželovi strašně přála, aby to vyšlo a nebyla to pro něj v Bratislavě jen jedna sezona, protože je tam opravdu spokojený. V tuhle chvíli to ale stále není aktuální, uvidíme, co bude," svěřila se žena Jiřího Růžičky na webu Prima Ženy.

Slavný hokejový kouč Vladimír Růžička vzal své holky na Bratislavský hrad:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.