Kamarád o Vítu Starém z Mandrage: Pravda o amputaci nohy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kamarád o Vítu Starém z Mandrage: Pravda o amputaci nohy

Víťu Starého divoký životní styl krutě proměnil
Víťu Starého divoký životní styl krutě proměnil (Instagram)

„Když byl na výsluní, tak se kolem něj motaly pofidérní existence. Rádoby kamarádi si od něj půjčovali peníze, které mu už nikdy nevrátili. Jakmile se pak dostal do sra*ek on, vykašlali se na něj,“ popsal strasti Víta Starého blízký přítel. A jak je na tom muzikant, který dnes oslavuje 35. narozeniny aktuálně se zdravím?

„O tu nohu, jak se psalo, nepřišel, ale musí se strašně moc hlídat. Držet životosprávu. S tou jeho cukrovkou to není žádná sranda. On ji dlouho neléčil, kašlal na to a ničil se. Měl hodně divoký období. Že kapela Mandrage kvůli jeho problémům vydržela tak dlouho, je v podstatě zázrak. Konec se čekal daleko dřív. Poslední roky v kapele nebyly vůbec hezký. Bylo tam toho ale víc. Víťovi se třeba nelíbilo směřování kapely, některé písničky, co napsal Pepa Bolan, mu byly proti srsti,“ prozradil na bývalého frontmana kapely Mandrage nejmenovaný zdroj. 

Jak je na tom dnes Víťa Starý? Překvapivě silná slova Pepy Bolana z Mandrage!

Video se připravuje ...

„Víťa se dal s pomocí rodiny dohromady. Především díky své mamce, která za ním vždycky stála. Je v pohodě, pracuje v divadle, kde dělá takového kulisáka, prostě všechno, co je zrovna potřeba. Skládá písničky, staví novou kapelu a maluje. Má fajnovou holku, spokojený vztah. Do hospody už skoro vůbec nechodí,“ okomentoval kamarád aktuální dění kolem Vítka Starého na webu Prima Ženy. 

Mandrage se emotivně rozloučili:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.