Vinczeová pod tlakem po adopci dítěte! Z čeho má největší strach? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vinczeová pod tlakem po adopci dítěte! Z čeho má největší strach?

Moderátorka Adela Vinczeová s manželem Viktorem se dočkali vytouženého miminka.
Moderátorka Adela Vinczeová s manželem Viktorem se dočkali vytouženého miminka. (Plus Jeden Den, Blesk - Robert Klejch)

Už uplynul rok od doby, co se moderátorka Adéla Vinczeová (43) spolu s manželem Viktorem Vinczem (32) stali rodiči. Své vytoužené miminko si adoptovali. Adéla je ale nyní pod velkým tlakem a přiznala, co ji jako maminku nejvíc trápí.

Manželé se už rok starají o svého malého synka, který jim od základu změnil život. Bez svého maličkého si už neumí představit ani jeden den, ale adopce je přeci jen složitý proces a Adéla s Viktorem ještě stále nejsou právoplatnými rodiči. „Už plyne stanovená doba, a proto to neřešíme. Stejně nemůžeme nic uspíšit, nic změnit. Během pár měsíců by to mělo být už v pořádku," pronesla Vinczeová pro web topky.sk.

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video se připravuje ...

Blondýnka momentálně řeší úplně jiné starosti, než jsou právní úkony. „Mě teď stresuje hlavně to, zda zvládnu dělat běžné věci, zda jsem dost dobrá matka, dostatečně trpělivá a jestli správně reaguji. To člověk zapomene na to, že celý ten proces ještě není papírově ukončený," vysvětlila Adéla, která kvůli synovi zvolnila pracovní tempo, aby mu mohla věnovat maximum času. S manželem se o vlastní miminko snažili od roku 2017 a Viktor nakonec veřejně prohlásil, že je neplodný.

Adéla Vinczeová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.