Přiznání táty Matuše vyráží dech: Já jsem děti nechtěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání táty Matuše vyráží dech: Já jsem děti nechtěl!

Lucie a Bohuš Matušovi
Lucie a Bohuš Matušovi (Foto CNC: Marek Pátek)

Uběhly již tři roky od narození dcery Natálie. Zpěvák Bohuš Matuš (50) byl v minulosti několikrát vyzpovídán a přiznal, že by s Lucií (20) chtěli ještě syna. Nyní ale přišel s velmi překvapivým přiznáním…

„Já to řeknu upřímně. Já jsem děti nechtěl, protože tenhle svět je zvrácený,“ vypálil ze sebe Matuš během rozhovoru pro eXtra.cz. Dodal k tomu ovšem to, že takto na založení rodiny pohlížel v minulosti. Jak ale sám podotýká, péče o malé dítě s o třicet let mladší manželkou Lucií bývá mnohdy náročná. „Ta výchova ale není úplně jednoduchá. Já jsem byl celý život sám a žena je poměrně mladá, takže má co dělat,“ uvědomuje si každodenní realitu věkového rozdílu a brzkého mateřství Lucie.

Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy: Dál musí nosit šátek!

Video se připravuje ...

Obecně je ale rád, že si ho štěstí našlo, byť o něco později, než očekával. A že se o jeho vztahu s Lucií kvůli věkovému rozdílu neustále diskutuje, neřeší. „Když někde zpívám, tak mi říkají, že mi jenom závidí to, že mám krásnou a mladou ženu. Nic víc jsem nezaregistroval,“ reagoval Matuš na otázku týkající se kritiky veřejnosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.