Kruté chvíle Donutila a Affašové: Stres, strach a problémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kruté chvíle Donutila a Affašové: Stres, strach a problémy

Martin se Sárou svoji zamilovanost dávají najevo i na veřejnosti
Martin se Sárou svoji zamilovanost dávají najevo i na veřejnosti (David Kundrát)

Zásnuby! Jedna z nejkrásnějších chvil v životě, a přesto se mohou proměnit doslova v horor. Zvlášť pro herce Martina Donutila. Svou tehdy ještě partnerku se rozhodl požádat o ruku na romantickém Times Square. Ovšem - Bůh má evidentně smysl pro humor - o hladkém průběhu si herec mohl nechat tak maximálně zdát. 

Kromě toho, že Donutil přemýšlel nad celým scénářem žádosti, hledal nejlepší místo a ten nejlepší okamžik, musel řešit jednu komplikaci za druhou. A první z nich rovnou na letišti.

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby!

Video se připravuje ...

„Začalo to už v letadle, kde mi vzali příruční zavazadlo, protože už se nevešlo. Byly tam dva přestupy, takže jsem se o ten kufr dost bál, takže jsem si vymýšlel, že tam mám prášky, které potřebuju k životu, abych se dostal do toho kufru a ona mě u toho neviděla, takže jsem si to musel vyhádat,„ vyprávěl Donutil v pořadu Show Jana Krause. „Schoval jsem prstýnek a pak jsem od prvního dne nosil ten prsten v kapse a hlídal ho, aby ho nezmerčila, a kam jsme dojeli, tam to byla tragédie a nevyšlo to,“ vzpomínal teď už se smíchem.

„Vlastně kvůli tomu, že jsem ji požádal tam, tak vlastně celá ta dovolená pro mě nebyla dovolená. Byl jsem totiž neustále ve stresu, kde to udělám,“ shrnul pak návštěvu města nekonečných možností. Nakonec mu ale osud nahrál do karet, došlo na slzy štěstí a v létě i na “ano„. 

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.