Favoritkou je Bučková. Maláčová už nekojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Favoritkou je Bučková. Maláčová už nekojí

Favoritkou soutěže je dle sazkových kanceláří Eliška Bučková. Slušelo jí to i v úterý na tiskové konferenci.
Favoritkou soutěže je dle sazkových kanceláří Eliška Bučková. Slušelo jí to i v úterý na tiskové konferenci.

PRAHA – Miss České republiky má jasnou favoritku. Alespoň dle sazkových kanceláří. Sázky na finalistku Elišku Bučkovou (19) byly tak obrovské, že kanceláře byly nuceny v pondělí v průběhu dne rapidně snížit kurz.


● Kurz na ni šíleně klesl
● Finále České Miss bez volné disciplíny
● Vítězka obdrží korunku za 1,2 mil. Kč

O finálové šestce však ještě nemá jasno ředitelka soutěže Michaela Maláčová (36), která na rozdíl od loňského roku, kdy slavnostní večer absolvovala s čtyřtýdenní Anabelou, letos nechá svého skoro tříměsíčního Arona doma.

„Není důvod, abych tam brala děti, nemusí tam být, raději zůstanou v klidu doma,“ řekla Maláčová a naznačila tak, že už přestala s kojením, a to už dva měsíce po porodu! Při jejím pracovním vytížení to zřejmě nešlo jinak.

Sobotní slavnostní finále v prostorách ruzyňského letiště v Praze bude letos poprvé bez volné disciplíny. „Zrušili jsme ji. V této moderní době už snad byl nejvyšší čas. Místo volné disciplíny budou dívky pózovat s živými zvířaty – gepardem, hadem a sokolem,“ prozradila ředitelka soutěže Maláčová, která se v posledních dnech před finále snaží uklidnit napjatou situaci mezi dívkami.

„Každá chce vyhrát, všechny mají šanci a holky to ví. Napětí stoupá a mezi dívkami je stále větší nervozita. Snažím se to tlumit, ale nevím, jak jsem úspěšná. Kolem finálové šestky koluje spousta spekulací a holky mezi sebou šíří strašné blbosti,“ řekla deníku Aha! Maláčová.

Sazkové kanceláře však mají o favoritce jasno. Tipsport, který je partnerem České Miss, má na Elišku Bučkovou už dlouho vypsaný nízký kurz 2:1, což je obvyklé u favoritů. Tipovací kancelář Victoria měla ještě v pondělí ráno kurz 7:1 a večer poté, co byly na Bučkovou vsazeny enormní částky, kurz okamžitě klesl až na neuvěřitelných 1,7:1.

Že by se už mohla Bučková začít těšit na korunku pro královnu? Ta je letos opravdu unikátní. Poprvé v historii českých soutěží krásy dívka obdrží korunku z dílny klenotníků ALO diamonds ze čtrnáctikarátového bílého zlata, které dominuje 1162 diamantů. Její hodnota je 1 250 000 korun.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.