Zoufalství Gregorové s Kramárem: Odvrácená tvář natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zoufalství Gregorové s Kramárem: Odvrácená tvář natáčení

Hana Gregorová
Hana Gregorová (Profimedia.cz)

Původně byli herci natěšení na chorvatské slunce a šplouchání jaderského moře. Jenže teplo a voda jim po prvních natáčecích dnech pěkně zhořkly. Tempo natáčení bylo totiž k uzoufání pomalé! Maroš Kramár (64) i Hana Gregorová (71) si dokonce kvůli prodlevám spálili obličeje.

Herečka si o natáčení volného pokračování seriálu Pod hladinou nebrala servítky. „To, co oni natočili za den, by u nás bylo hotové za čtyři hodiny,“ zlobila se Gregorová. „U nich je tak všechno maňána,“ dodala temperamentní Hanka, která nesnáší prostoje a využije každou chvíli k činnosti. Jižní národy to prostě mají jinak. Navíc pod žhavým sluncem trávili herci třeba i čtyři hodiny nicneděláním, a tak není divu, že jejich pokožka protestovala. Hodiny trvaly i obědy a naše hvězdy si zoufaly.

Když byly konečně scény dotočené, Hanka zjihla. „Jinak jsou moc milí a přátelští. Kdysi jsme do Chorvatska jezdili s rodinou, ale na ostrově Brač jsem nikdy nebyla. Je přenádherný,“ vzala nakonec lokalitu na milost Gregorová.

Seriál Na vlnách Jadranu uvádí Prima vždy ve středu od 20.15. hod.

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě?

Video se připravuje ...

O čem to je

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie navazuje na seriál Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou. Diváci se také dozví víc o minulosti bývalého potápěče Honzy Zacha (Matěje Hádka, 48), který přijíždí na Jadran konečně uzavřít minulost.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
14. 1. 2024 • 09:20

Slátanina špatné češtiny, chorvatštiny a titulků Mi lezla tak na nervy ,že jsem to vypnul.

Tomislav Vojnović
11. 1. 2024 • 11:52

Jakožto pro Chorvata je pro mně nepochopitelné proč je v pozadí slyšet Turecká, nebo Bulharská hudba, proč není Chorvatska ? Hlavni roli Chorvata ztvárňuje Slovinsky herec , jako by nebylo možné najít někoho místní­ho..­.Kaž­dopád­ně podle toho co jsme v první epizodě viděli, tak, jak chorvatští policisté tak místní okolo jsou velkými milovníky alkoholu....Jinak se mně seriál zatím celkem líbí.

Marie Bursikova
11. 1. 2024 • 08:05

Že se spalil ten rezavec není divu a Hanka zapomnela Koptika a krém

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.