Autor a interpret kultovního hitu Jiří Zmožek: Velký návrat na scénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Autor a interpret kultovního hitu Jiří Zmožek: Velký návrat na scénu!

Autor Zvonků štěstí či Biografu láska Jiří Zmožek slaví 80: K jubileu si „nadělil“ sádru! Co se stalo?
Autor Zvonků štěstí či Biografu láska Jiří Zmožek slaví 80: K jubileu si „nadělil“ sádru! Co se stalo? (profimedia.cz, archiv)

﷯Fanoušci ﷯jásají. Jiří Zmožek (80), a﷯utor a interpret kultovního hitu Už mi lásko není dvacet let, se totiž po delší době vrací na scénu. V﷯elký﷯ koncert﷯ v pražské Lucerně ﷯se svým týmem naplánoval na 6. února a nazval ho 80+1.

Patřil mezi nejúspěšnější a nejbohatší lidi českého showbyznysu, po sametové revoluci se mu všechno zhroutilo. Kariéra uvadala, měl i finanční potíže. V posledních letech Jiří Zmožek navíc bojoval s rakovinou v oblasti krku. Před loňskými Vánocemi měl ale hudebník několik malých vystoupení a teď chystá jedno velké. „V Lucerně zazní mé největší hity, samozřejmě Už mi, lásko, není dvacet let nebo Nejhezčí dárek. Tehdy ho nazpívalo 52 zpěváků, teď si ho se mnou, pevně věřím, zazpívá celá Lucerna,“ těší se Zmožek, který začal v rámci comebacku komunikovat s fanoušky i na sociálních sítích.

Král kasín Leon Tsoukernik dal Gottovi slib na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...

S dcerou Markétou také pro příznivce chystá knihu s názvem Už mi, lásko, není dvacet let, v níž přesně popíše, co si během života před revolucí i po ní prožil, včetně zdravotních problémů. „Jde o nádor. Naštěstí histologie prokázala, že nezhoubný. Lékaři ale odmítli udělat operaci, protože obrostl tátovy hlasivky. Kdyby ho vyřízli, asi by skončil se slavíkem. Je to možná nepříjemné, ale nebolí to a tátovi to nijak v životě nepřekáží. Dýchá se mu dobře,“ vysvětloval před časem syn Marcel Zmožek (58), proč má jeho otec zduřelý krk. 

Soudkyně k případu krádeže písně Karla Gotta zahraniční hvězdou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.