Josef Laufer (†84) dotrpěl: TÁTA ODEŠEL, napsala zdrcená dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Josef Laufer (†84) dotrpěl: TÁTA ODEŠEL, napsala zdrcená dcera

Josef Laufer s dcerou Ester
Josef Laufer s dcerou Ester (herminapress.cz)

Veškeré naděje definitivně vyhasly. Po čtyřech letech v umělém spánku zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Smutnou zprávu oznámila jeho dcera Ester. 

Stalo se to na jaře roku 2020, kdy Česká republika začala intenzivně bojovat s koronavirovou pandemií. Mezitím však Josef Laufer bojoval o život ze zcela jiných důvodů. V březnu během plánovaného chirurgického zákroku, který se týkal srdce, mu totiž zničehonic orgán začal selhávat. Po operaci se již neprobral. Lékaři ho uvedli do umělého spánku, v němž doposud setrvával.

Ani kamarádové a kolegové z branže, ani fanoušci na něj po celou tu dobu nezapomněli, jak Blesku sdělila Lauferova dcera Ester. „Čtu mu nebo pouštím vzkazy od jeho kamarádů a kolegů. Vyřizuji všechna povzbuzující slova od fanoušků. Cítím, že všechno táta vnímá, bohužel ale stále nereaguje,“ prozradila již dříve deníku. Často na něj myslel i jeho kamarád Jiří Krampol (85), kterého Lauferův zdravotní stav hluboce zasáhl. „Bezvadný kluk, tohle si nezasloužil. Já jsem od přírody optimista, stále věřím ve šťastný konec, ale co jsem slyšel, moc dobře to nevypadá,“ řekl zkraje letošního roku v rozhovoru pro CNN Prima News. Smutná prognóza se ale nakonec bohužel naplnila.

Josef Laufer byl skvělým muzikantem a zazářil i v několika filmech. Diváci si jej mohou pamatovat z filmů Starci na chmelu, Noc na Karlštějně či úspěšné Troškovy trilogie Kameňák. Před osudnou operací měl Laufer po pracovní stránce nabitý programvý. Zrovna totiž dopsal muzikál Ostrov pokladů, který uvedlo Divadlo Broadway. Do posledních chvil se doufalo, že se premiéry Laufer zúčastní. Odkládala se ovšem tak dlouho, až nakonec proběhla v březnu loňského roku bez jeho přítomnosti.

Josef Laufer: Mohl být českým Belmondem, pak na něj padl stín...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
23. 4. 2024 • 12:17

Nikoho k němu nepustila,tajila místo kde ,leží,tak ať si ho teď vyprovodí sama.I kdyby zveřejnila kdy a kde pohřeb bude,tak já bych nešla.

stekavypes
21. 4. 2024 • 18:44

Co to je za slovo,kamarádové.

milan59
21. 4. 2024 • 10:59

Tak to tady NEVYTRUBUJTE jaká je vaše rodina a co jste byli za komunistů !!!

Celebrity-chachacha
21. 4. 2024 • 10:28

Podržtaška komoušů.
Rodina Minaříkova pláče.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.