Vondráčková oněměla! Skonu přítele (†56) odmítala uvěřit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vondráčková oněměla! Skonu přítele (†56) odmítala uvěřit

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Telefonát, který nikdy neměl přijít! Ten obdržela v pondělí ráno Lucie Vondráčková (43). Dozvěděla se, že její dvorní fotograf a blízký přítel Petr Mráček (†56) nečekaně zemřel! Mluvili spolu jen pár hodin před tím...

Když zpěvačka procházela rozvodem s hokejistou Tomášem Plekancem (41), byl to právě Mráček, kdo ji svým humorem a laskavostí držel nad vodou, jak se od správného přítele čeká. Jenže včera ráno Petr nečekaně zemřel. „Když jsem v neděli večer odcházel do práce, řekl mi, že si jde lehnout. Ráno jsem se vrátil a našel ho bezvládného v posteli,“ svěřil deníku Aha! fotografův přítel Lukáš Krajčo (30).

Smrt Jana Pokorného (†39), jednoho z nejuznávanějších českých stylistů:

Video se připravuje ...

Mezi prvními, komu smutnou zprávu zavolal, byla právě Vondráčková. „Odmítala tomu uvěřit. Nechápe, jak je možné, že se něco takového stalo. Pár hodin předtím spolu mluvili a ani jeden netušil, že je to naposledy,“ přiznal Lukáš. Sama Lucie pak celý den nezvedala telefon a truchlila. Petr Mráček mimo jiné vedl její fanklub a byl pro ni nepostradatelným.



Přečtěte si
Marián Potůček
12. 12. 2023 • 08:42

Lucka byla fajn, ale jak vlezla do nekonečné seriálu Ulice tak u nás klesla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.