Rodinné tajemství herečky Michaely Dolinové (59): Otce jsem nepoznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rodinné tajemství herečky Michaely Dolinové (59): Otce jsem nepoznala

Míša Dolinová přiznala bolavé tajemství
Míša Dolinová přiznala bolavé tajemství  (archiv)

A je to venku! Michaela Dolinová (59) odhalila rodinné tajemství! Přestože bývalá televizní rosnička prožila šťastné dětství s maminkou lékařkou v Třinci, otce, bolivijského studenta, nikdy nepoznala. Ani neví, jestli ještě žije... S dcerou se nikdy nesetkal, přestože o jejím narození věděl.

Narodila se 16. března 1964 poté, co její maminka prožila románek se zahraničním studentem z Bolívie. Ten se však k dceři nehlásil a vrátil se zase domů. „Nikdy jsem ho neviděla a ani se s ním nesetkala. Ale věděl o mně, dokonce jsme si psali. Nejprve poštou a potom na Facebooku. Byl lékař, stejně jako maminka,“ prozradila herečka.

Michaela Dolinová sama ve společnosti: První slova o údajné krizi s manželem soudcem

Video se připravuje ...

Pro Míšu je stále záhadou, proč táta neprojevil zájem o osobní setkání. „Navrhovala jsem, že bychom se mohli potkat, ale bez odezvy. Čekala jsem, že mi třeba bude navrženo, abych za ním třeba přijela, ale také ne. Myslím, že před svou rodinou tajil, že existuji,“ myslí si Dolinová.

Moderátorka přitom otci jasně dávala najevo, že od něj nic nepožaduje. „V době, kdy jsem byla hodně v novinách a médiích, jsem mu posílala články o sobě, aby viděl, že se mi nežije špatně a že stojím na vlastních nohou. Ale ani tehdy nebyl zájem mě poznat nebo se o mě dozvědět víc. Člověka to mrzí,“ krčí herečka rameny. „Už nejsme ve spojení. On se z Facebooku odmlčel. Bylo by mu asi 87 let, takže netuším, jestli je ještě naživu,“ doddává Míša.

Michaela Dolinová a vrcholová politika: Dalo mi velkou práci se zklidnit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.