Lucie Bílá - Proč odmítá hrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá - Proč odmítá hrát?

Lucie Bílá
Lucie Bílá  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (42) měla být hlavní hvězdou muzikálu Carmen, který pro karlínské divadlo napsal americký skladatel Frank Wildhorn. Slavný Američan psal Carmen Bílé přímo na tělo a v Karlíně měli pro Bílou údajně připravenou královskou smlouvu, která neměla co se výše honoráře v českém showbyznysu obdoby.

Jenže Bílá nečekaně Carmen odmítla. Informaci potvrdil i mluvčí Hudebního divadla Karlín Tomáš Matějovský. „S Lucií Bílou v současné době na novém muzikálu z pera Franka Wildhornaopravdu nespolupracujeme,“ přiznal Matějovský. „Panuje tady z toho pěkné rozčarování a naštvanost,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Karlína.

„V Divadle Ta Fantastika mě čeká 28. února premiéra v představení Dáma s kaméliemi, v květnu pak premiéra muzikálu o Boženě Němcové. O dalších aktivitách teprve přemýšlím, jinou nabídku jsem zatím nevzala,“ vysvětlila Bílá. Existuje i jiný pohled na věc. „Údajně se nelíbilo Petru Kratochvílovi, se kterým napůl vlastní Divadlo Ta Fantastika, že by jeho největší hvězda zpívala u konkurence,“ řekl člověk z okolí Slavice.

26.1.2008


Lucie bílá v muzikálu Dracula

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.